SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Gloednieuwe hits in de Spotify Playlist

De Spotify playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. We zijn weer actief met onze playlist en houden deze weer volledig up-to-date. De ideale playlist voor onderweg. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify playlist.

Life After Football Playlist Header new

Het is weer maandag en dat betekent een golf aan nieuwe nummers in de Spotify Playlist. Deze week onder andere Emms, samen met Broederliefde, met het nummer ‘Klein, Klein Jongetje’. Sor brengt iets heel nieuws. Met zijn nieuwe nummer ‘Zo Zijn’ verdiend hij zeker een plek in onze speellijst.

Klein, Klein Jongetje (Als Je Groot Bent) – Emms, Broederliefde

Emms brengt met zijn beste vrienden van Broederliefde een emotioneel nummer uit. In dit nummer vertelt Emms over zijn jeugd en praat hij tegelijkertijd tegen zijn zoon. Het nummer is geïnspireerd door voorbeeldfiguren U-niq en Feis, die in 2006 een nummer met identieke naam uitbrachten. Emms is nieuw op TikTok en wil met dit nummer gelijk een challenge beginnen; de #kleinkleinjongetje challenge. Vandaag (21 februari) komt om 18:00 de video ‘Klein, Klein Jongetje’ online.

Zo Zijn – Sor

Sor gaat met zijn single ‘Zo Zijn’ heel hard. Sor bracht dit nummer uit nadat hij bij de TV-programma Maestro als winnaar uit de strijd kwam. Sor produceerde het nummer zelf en combineerde hier klassieke muziek met hiphop. Een unicum en dus echt een verfrissend nummer voor onze speellijst op Spotify.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify playlist.

Wil je onze magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.