SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Geen haarzorgen meer met SEB MAN

In 2018 lanceerde SEB MAN zijn allereerste assortiment van groomingproducten – en met succes. SEB MAN is daar voor mannen die niet houden van clichés en etiketten, die niet in hokjes geplaatst willen worden. Speciaal voor hen is het assortiment nu uitgebreid met producten die een welbekend probleem aanpakken waar veel mannen mee kampen: dunner wordend haar.

 

De exclusieve collectie van SEB MAN, bestaande uit ongecompliceerde haircare- styling- en groomingproducten biedt de perfecte dagelijkse powershot voor mannen met een druk bestaan. Sinds het voorjaar van 2020 is het assortiment uitgebreid met producten om dikker haar te krijgen. Producten die als geroepen komen, daarom hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

 

The Joker

Deze 3-in-1 texturing dry shampoo verfrist het haar niet alleen, hij biedt ook structuur en maakt het aanzienlijk dikker. De droogshampoo is verrijkt met een cafeïne-extract en een verkwikkende geur van bergamot en roze peper voor een sprankelende frisheid. Verwacht dan ook binnen enkele seconden een vollere coupe. (€19,90)

The Joker

The Booster

Een haardos die, vanaf het eerste gebruik, overduidelijk dikker is? De stimulerende, thickening leave-in tonic, onder de noemer “The Booster”, biedt de uitkomst waar je op hoopt! En die woorden nemen we maar al te graag van SEB MAN aan. (€30,90)

The Booster

The Boss

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze shampoo baas boven baas. Hij is verfrissend en laat het haar – wederom! – voller ogen en aanvoelen. Gebruik ‘m in combinatie met “The Booster” voor een optimaal resultaat. (€15,90)

The Boss

 

 

Al deze producten zijn nu te verkrijgen via www.sebastianprofessional.com. De producten zijn ook verkrijgbaar bij diverse salons. Klik hier om een locatie te vinden bij jou in de buurt!

Check hier het T-shirt waarmee jij de Black Lives Matter-beweging kunt steunen.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.