SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

GASSAN opent exclusieve Messika pop-up-store

Niet zo lang geleden verraste GASSAN ons al met een schitterende pop-up-store van Choices by DL. En nu is het de beurt aan het Parijse juwelenhuis Messika. De exclusieve Messika pop-up-store is nu geopend in de GASSAN Boutique op de P.C. Hooftstraat 84 te Amsterdam.

 

Het is de eerste keer dat het exclusieve juwelenhuis Messika een pop-up-store opent in Nederland. Hier worden unique pieces getoond van de meest iconische Messika-collectie in de GASSAN boutique. Al jarenlang biedt het Parijse juwelenhuis haar klanten de gelegenheid om sets te creëren die bij iedere stijl passen. En er zijn verschillende combinaties mogelijk die elke vrouw uniek, modern en stralend maken. Ontwerpster Valérie Messika, oprichter en creative director van Messika, is dan ook in haar nopjes: “I am very proud to open the first pop-up store with my partner GASSAN in Amsterdam. It is a new step for Messika in Netherlands,” aldus de trotse Française.

 Tien jaar Move-collectie

Om 10 jaar van de iconische Move-collectie te vieren, lanceerde Valérie Messika de Move 10th collection. Deze jubileumlijn bestaat onder andere uit een gouden collier met een onweerstaanbaar elegante uitstraling. Maar het allerleukste aan deze collectie is dat onze landgenote Sylvia Hoeks, naast Joan Smalls en Kate Moss, het gezicht is van deze collectie, zie hieronder. En nu is deze bekende collectie van Messika ook nog uitgebreid met de Lucky Move-lijn. 

SylviaSylvia

 

De medaillons uit de Lucky Move-collectie fungeren als talismannen en vormen de basis van deze schitterende collectie die bestaat uit colliers, oorbellen, armbanden en ringen. Het is een sexy collectie waarin vrij bewegende diamanten in het medaillon zijn geplaatst. En dit zorgt voor een speels effect. De juwelen uit de Lucky Move-collectie zijn verkrijgbaar in geel- rosé- of witgoud.

GASSAN Lucky Move GASSAN Lucky Move

High Jewelry Born to be Wild Collectie

Naast de Move-collectie wordt ook in de Messika pop-up voor het eerst in Nederland de High Jewelry Born to be Wild-collectie gepresenteerd. Met deze high-end jewelry collectie neemt Valérie Messika ons mee naar de woestijn op zoek naar de American Dream. Desert Bloom is één van de sets van deze luxe high-end jewelry collectie en bestaat uit verfijnde diamanten juwelen die de vrouwelijke vorm volgen en zich aanpassen aan haar stijl. Elke peergeslepen diamant wordt subtiel geaccentueerd door een veerzetting. En deze unieke techniek is zelf ontwikkeld door de meesterjuweliers van Messika Maison’s Jewelry en High Jewelry. Het geeft het stuk volume doordat de centrale steen één niveau boven de omringende entourage ligt. Kortom: een bezoek aan de Messika pop-up store is op alle fronten een beleving. De store is tot en met september geopend.

Gassan Gassan

Bekijk hier de schitterende tiende Move-collectie en hier het filmpje van de Lucky Move-collectie. In beide zijn mode-icoon Kate Moss, model Joan Smalls en Sylvia Hoeks te zien.

Meer informatie: www.gassan.com

Check hier het nieuwe pronkstuk van TAG Heuer.