SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Superboost met superfood!

Aan een atleet hoef je niet uit te leggen hoe belangrijk het is om het lichaam van de juiste voedingsstoffen te voorzien. Je leeft naar een wedstrijd toe en je hebt als doel om zo goed mogelijk te presteren. Het lichaam kan vanwege de vele inspanningen gedurende week wel wat ondersteuning gebruiken. Het voedingssupplement Egmont Honey Manuka Honey Monofloral MGO is een ideale toevoeging om het lichaam een energieboost te geven. Egmont Honey is gecertificeerd in verschillende MGO-niveaus namelijk van 70 tot 830 MGO. Het MGO-gehalte bepaald de potentie en kwaliteit van de Manuka honing.

Egmont Honey Monofloral mgo 100+

Energyboost

Voeding speelt een cruciale rol in het leven van een sporter. Je wil immers het beste uit jezelf halen en daarvoor heb je niet alleen een gezonde levensstijl, motivatie of discipline nodig. Ook speelt de juiste voeding een belangrijke rol om het beste uit jezelf te halen. Egmont Honey biedt een goede ondersteuning om dit te behalen.

Voor het supplement is er gebruik gemaakt van een speciaal soort honing afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Het is een uniek type honing dat een hoog gehalte aan methylglyoxal (MGO) bevat, een natuurlijke verbinding die bekend staat om zijn antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Dit maakt het een ideaal supplement voor sporters, omdat het kan helpen het immuunsysteem te ondersteunen en ontstekingen te verminderen na intensieve inspanning.

Gezonde bijdrage

Het gebruik van Egmont Honey verhoogd de energie en bevordert de prestaties. Als profvoetballer heb je voldoende energie nodig om je trainingen en wedstrijden goed te kunnen volhouden. Een belangrijke factor is het op peil houden van je bloedsuikerspiegel. Door het gebruik van Egmont Honey, kun je de bloedsuikerspiegel op een stabiel niveau houden, wat kan bijdragen aan een consistent energieniveau. Dit leidt dan tot betere prestaties op het veld. Ook draagt het supplement bij aan een spoediger herstel na een fysieke inspanning. Als profvoetballer belast je je lichaam natuurlijk intensief tijdens trainingen en wedstrijden. Het herstel na deze inspanning is dan ook van groot belang om blessures te voorkomen en de volgende training of wedstrijd weer optimaal te kunnen presteren.

Het gebruik van Manuka Honing kan helpen. Door de antibacteriële werking kan het infecties en ontstekingen voorkomen, wat voor een snellere genezing van het spierweefsel zorgt. Ook draagt het bij aan de ondersteuning van het immuunsysteem. Ook wil je natuurlijk zo min mogelijk ziek worden. Het trainings- en wedstrijdprogramma is al zwaar genoeg. Egmont Honey verhoogd de weerstand en voorkomt dat je trainingen of wedstrijden moet overslaan.

Smaakverrassing

Deze superfood is ook te gebruiken als pre-workout voordat je gaat sporten en is een goede vervanger van gemodificeerde pre-workouts. Je kan de honing via een lepel innemen en in de mond laten smelten. Ook is het door de zachte en boterachtige smaak de perfecte toevoeging voor je smoothie die je drinkt voor of na het sporten. Bovendien dient het ook als een  natuurlijke zoetstof gebruiken in je koffie of thee. Al met al kan je zeggen dat het een veelzijdig product is van natuurlijke goedheid die het lichaam te allen tijde op welke manier dan ook ondersteunt.

Egmont Honing is te koop bij Holland & Barrett.

Superboost met superfood