SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een uniek parfum speciaal voor jou

Acqua di Parma heeft in samenwerking met één van de beste scholen in design, visual arts and communication in Italië en van het Instituto Europeo di Design (IED) een heel nieuw initiatief gestart voor haar Colonia-collectie. Bij dit initiatief krijgen klanten de mogelijkheid om aan een volledig gepersonaliseerd Colonia-stuk te komen.

Acqua di Parma X IED

Hand of Italy

Acqua di Parma is in 1916 opgericht door baron Carlo Magnani uit Parma. Het merk is tegenwoordig een symbool van de Italiaanse verfijning, discrete luxe en vakmanschap. Acqua di Parma blijft geïnspireerd door haar geschiedenis, maar is toch voortdurend bezig om relevant te blijven. Voor het merk is het belangrijk dat ze zich aan de Italiaanse tradities houden. Dit is ook de reden waarom alle producten in Italië zijn geproduceerd en zo hun Italiaanse stijl behouden.

Een gepersonaliseerd design en geur

Klanten en opkomende kunstenaars ontmoeten elkaar via kunst en geur door het initiatief van Acqua di Parma. Dit samen met één van de beste scholen in design, visual arts and communication in Italië en het internationale Instituto Europeo di Design (IED). Bij dit initiatief brengen zes opkomende Italiaanse kunstenaars zes verschillende concepten van kleuren en emotie tot leven in de nieuwe collectie uit de Colonia-collectie. Deze collectie bestaat uit 300 unieke stukken. Het zijn unieke stukken voor verzamelaars en het is ideaal voor een persoonlijk geschenk.

De kunstenaars zullen daadwerkelijk van 4 tot 10 april in de boetiek in Milaan aanwezig zijn om de flacons te personaliseren. Ook kan je deze periode online een bestelling plaatsen. Hoe dit werkt? Je bezoekt de website van Acqua di Parma en kiest daar vervolgens de artiest van wie je een gepersonaliseerde geur zou willen. Hierna kies je jouw Colonia en maak je een online afspraak met de artiest die jouw geur live zal personaliseren. Wat leuk is om te weten is dat de prijs voor de parfums hetzelfde blijven, namelijk €171,- voor het stuk van 180 ml.

Bekijk hier de prachtige en unieke COLLAB van Aqua di Parma en laat je inspireren door de heerlijke geuren en prachtige designs!

Hou je van lifestyle en wil je hier meer over lezen? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.