SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een unieke geschenkset voor Kerst

Elk jaar lanceert Harry’s een reeks schitterende kerstgeschenksets. We weten dat veel van jullie lezers op zoek zijn naar een speciaal ‘self-care’ cadeau voor vaders, broers, zonen en vrienden, en de cadeausets zouden precies kunnen zijn wat jullie zoeken. Dit jaar komt het bedrijf met een wel hele uniek cadeau set, de Winston limited editie kerst-set.

Harry's voor onder de boom met Xmas

Makkelijker, beter én goedkoper

Harry’s is opgericht door Andy en Jeff met als doel om scheerproducten kopen beter en makkelijker te maken en omdat ze bestaande scheersystemen te duur en gecompliceerd vonden. Zij zijn niet de enige die dat vinden, ook ruim 20 miljoen andere mannen vinden dat en kopen bij Harry’s producten. Dankzij de fabriek in Duitsland kan Harry’s zijn producten duurzaam en goedkoop produceren. Het maken van producten volgens de hoogste standaarden en die verkopen tegen eerlijke prijzen is daarom een belangrijk streven. Bij het bedrijf vind je geen gecompliceerde en peperdure scheersystemen, maar traditioneel vakmanschap, eerlijke prijzen en design zonder poespas. Harry’s is overigens niet alleen goed voor jou, maar het bedrijf doet ook wat terug voor de mannen die écht hulp nodig hebben. Zo gaat 1% van de jaarlijkse omzet naar goede doelen die zich inzetten voor geestelijke gezondheid van mannen.

Perfect voor onder de kerstboom

Voor de kerstdagen heeft Harry’s een eregast, de Winston in kersttenue. Uitgedost voor de feestdagen, met donkerblauwe grip waar je zoals gewoonlijk drie letters in kunt laten graveren. Met deze speciale cadeau-set zit je garant voor een geweldige kerst. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele scheerbeurt zit netjes verpakt in één doos. In de doos zitten onder andere, drie in Duitsland gemaakte scheermesjes, elk voorzien van een flexibele scheerkop en comfortstrip, een speciale Winston-handgreep in limited kersteditie en scheercrème die hydrateert en verfrist. Dat allemaal zit ook nog eens verpakt in een feestelijke cadeauverpakking!

 

Wil jij ook dat scheren een feestje wordt? Klik hier om jouw kerst compleet te maken!

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram