SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Doe mij maar natuurlijk!

Het is geen geheim meer dat de meeste mannen best ijdel zijn aangelegd. Dat heeft het Nederlandse cosmeticamerk hannah al langere tijd in de gaten! Het merk wil op een zo duurzame en efficiënte manier producten maken voor iedereen. Dus zoek je nog iets om jezelf mee te verwennen in de wintermaanden, dan zit je bij hannah goed!

Ga voor natuurlijk!

Geen marketingkreten meer

Duurzaamheid is een belangrijke factor geworden voor veel bedrijven, maar voor hannah staat duurzaamheid boven aan het lijstje! Het Nederlandse cosmeticamerk staat vooral bekend om de natuurlijke aanpak van de huid door middel van de befaamde bindweefselmassage en natuurlijk moet het product voor thuisgebruik hierop aansluiten. hannah is ervan overtuigd dat natuurlijke bewustwording altijd goed is en je klanten moet helpen bij productkeuze heel zinvol en sympathiek is, maar of woorden Biologisch, Duurzaam, Vegan, Natuurlijk en/of Groen daadwerkelijk lokkend zijn? In de werkelijkheid blijkt dit anders te zijn, deze marketingkreten hebben geen wetenschappelijke waarde. Het merk voelt vooral noodzaak dat ze aan consumenten uitleggen waarom ze bepaalde ingrediënten gebruiken. Gelukkig worden hannah producten alleen verkocht via huidcoaches die hiertoe geschoold zijn om goede en oprechte adviezen te geven.

Back to basic

hannah krijgt anno 2022 een make-over. Het merk straalde in haar beginjaren glamour uit, maar die tijd is geweest. Waarom moet het allemaal zo chic zijn? Dat vroeg hannah zich ook af en daarom gaan zij weer terug naar de basis. Met jarenlange ervaring weet het merk dat je geen luxe pot nodig hebt. Dat de consument het prima vindt als de tubes uit recyclede materialen bestaat. Dus interieur en exterieur heeft hannah snel en efficiënt kunnen aanpakken.

Bij hannah zit je goed!

Zo rond de kerstdagen wil iedere man er zo goed mogelijk uitzien en hannah helpt je daarbij! Het merk heeft verschillende skincare producten, zoals de 24-hour Skin Balancing, die de huid in balans brengt en een directe bescherming en comfort biedt. De Remodelling Cream, die helpt bij het herstel van huidbeschadigingen en een hoog vitamine E-gehalte heeft. En tot slot de Cell Recovery Cream, die zorgt voor een vetlaagje op de huid en het verminderen van vochtverlies. In 2022 zal het leven duurder worden maar de transformatie bij hannah zal bijna tot niet voelbaar zijn in de portemonnee. Men krijgt juist meer waar voor hun geld… Hoe duurzaam is dat?!

Ga nu naar hannah.nl en get yours!

Ons gloednieuwe Fashion Player magazine is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #71 met jouw Fashion Player op de cover!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

hannah Crèmes