SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: Travis Scott, Look Mom I Can Fly

Look Mom I Can Fly

Aangezien we deze periode genoodzaakt zijn om thuis te blijven, hebben wij besloten om een aantal kijktips met jullie te delen. Documentaires zijn een goede troost om deze tijd iets gemakkelijker door te komen. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘Man in The Middle’. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma genaamd ‘Look Mom I Can Fly’.

De afgelopen maanden hebben we jullie verschillende voetbal gerelateerde documentaires voorgelegd. Zo namen we je mee in documentaires als Pelé, Voetbalmiljonair Uit Oost en The Two Escobars. Om de diversiteit in onze DOCU DAY te vergroten, hebben we besloten om deze week een documentaire uit de muziekwereld te behandelen. De documentaire Look Mom I Can Fly gaat over het leven van hiphoplegende Travis Scott. De Amerikaanse rapper verscheen al eens in de Spotify-playlist van Life After Football. Check het artikel hier!

Look Mom I Can Fly

Jacques Berman Webster II, beter bekend als Travis Scott, werd geboren op 30 april 1992 in Houston, Texas. Na het beëindigen van zijn studie, begon de 29-jarige Amerikaan in 2009 zijn muziek carrière. Hij vertelde z’n moeder dat hij echt iemand zou worden, dat hij de wereld geïnspireerd wilde achterlaten. Filmregisseur White Trash Tyler volgde Webster op de voet tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy). Travis Scott combineert in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten. Hij neemt je mee in een achtbaan van gebeurtenissen die hem naar het punt leiden waar hij vandaag de dag is. Een indrukwekkende documentaire die je het leven van een Amerikaanse superster van dichtbij laat zijn. Look Mom I Can Fly is te bewonderen op streamingsdienst Netflix. Bekijk de trailer hieronder!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.