SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit heeft het prachtige Tunesië te bieden

Life After Football Footvolley is na drie jaar weer terug op de nationale televisie! Deze editie heeft plaatsgevonden op het dampende zand van de prachtige stranden van Tunesië. In deze memorabele trip naar Hammamet zijn wij onder de indruk geraakt van alles wat het fantastische land Tunesië te bieden heeft.

Dit heeft het prachtige Tunesië te bieden

Er is zoveel te zien en te doen in elke regio van Tunesië: een grote verscheidenheid aan landschappen, rijk historisch erfgoed, fantastische tradities en een kustlijn van 1.250 kilometer die bezaaid is met eilanden. Wij vinden dat je deze bestemmingen in ieder geval niet mag missen: Hammamet, Sidi Bou Said en Carthago.

 

Hammamet

Tijdens Life After Football Footvolley Tunesië 2022 waren we te gast in de badplaats Hammamet in het noordoosten van het land. Deze idyllische, kleine stad heeft een uitzonderlijke, authentieke charme. Turkoois water, de geur van jasmijn, witte huizen en eeuwenoude stenen muren die hun karakter laten spreken.

Hammamet orangers garden

Sidi Bou Said

Sidi Bou Said is een klein plaatsje op een kaap boven de Middellandse Zee in het uiterste noorden van Tunesië. Het charmante stadje wordt ook wel het Kunstenaarsdorp genoemd. Dit heeft de plaats te danken aan de architectuur en het karakteristieke straatbeeld met de blauw-wit geschilderde huizen met kleurrijke deuren en kozijnen. Er zijn vanuit hier ook tripjes mogelijk naar het nabijgelegen Carthago en de hoofdstad Tunis.

Dit heeft het prachtige Tunesië te bieden

Carthago

Carthago is een voorstad van de hoofdstad van Tunesië: Tunis. De stad was dankzij haar strategische ligging ooit één van de machtigste en rijkste steden ter wereld. Het was 2000 jaar geleden één van de belangrijkste steden van het Romeinse rijk. Tegenwoordig zijn er slechts nog ruïnes over, maar de oudheidkundige overblijfselen maken het een bezienswaardige en interessante bestemming.

Carthago

En Tunesië heeft nog veel meer te bieden! Ontdek het op discovertunisia.com.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.