SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De auto’s die op verlanglijstjes van alle voetballers staan!

Elk jaar kijken we onze ogen uit als er een nieuwe, snelle auto op de markt verschijnt. Het zijn droomauto’s waar waarschijnlijk iedereen wel eens één rondje in wilt rijden en al helemaal de profvoetballers. Ze zijn er altijd als de kippen bij en worden vaak gespot in de duurste modellen. Voor ons een goede reden om de vijf mooiste auto’s die in 2023 eraan komen alvast op een rijtje te zetten. Zo kan jij alvast gaan raden welke profvoetballer er als eerste mee wordt gespot!

Eén van de mooiste auto's van 2023

Porsche 911 Dakar

Porsche komt met 2.500 exemplaren van de nieuwe Dakar variant. Het unieke van de auto? Hij staat 50 millimeter hoger dan een gewone Porsche 911! De 911 is immens populair bij voetballers als Zlatan Ibrahimović en Diego Armando Maradona. ‘Pluisje’ was eigenaar van een bloedsnelle 911 Carrera. De 911 Dakar heeft een zescilinder boxer motor met 480 pk en 570 Nm en is alleen verkrijgbaar met een PDK-automaat met zeven versnellingen. Wel moet je iets overhebben voor deze auto, want met 299.900 euro is het geen koopje. We zijn daarom heel benieuwd wie er in 2023 allemaal met deze auto op de weg te zien is!

De gloednieuwe Porsche 911 Dakar

Range Rover Sport

De aankomende Range Rover Sport is er één die de lijn van de vorige generaties blijft volgen. Hij is namelijk wéér iets groter. In de lengte gaat hij naar 4,95 meter, wat zeven centimeters meer is, en de hoogte neemt toe met 1,8 cm. Het model staat ook wel bekend als ‘de voetballersauto’. Deze klassieker is namelijk immens populair onder voetballers gezien zijn prachtige voorkomen. De binnenkant van deze nieuwe auto is erg comfortabel en heeft hij een acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 5,3 seconden. Ben je daarnaast iemand die houdt van muziek tijdens het rijden? In de Range Rover Sport zitten 29 speakers en is er zelfs een Active Noise Cancellation die rijgeluiden in het interieur tegen gaat.

Heerlijk muziek luisteren in de Range Rover Sport

BMW M3 Touring

De nieuwe BMW is al sinds begin 2023 te bestellen maar kunnen we niet vergeten in dit lijstje. Hij ziet er schitterend uit en levert een competition-waardig vermogen van 510 pk en 650 Nm. Dit zorgt er dan ook voor dat hij nog sneller naar de 100 km/h uur kan dan de nieuwe Range Rover Sport. Het duurt maar 3,6 seconden! Toch valt voor ons de mooie binnenkant weer op. Je hebt bij het kopen zelfs de optie voor M Carbon Kuipstoelen en een lichtgevend M3 logo erin verwerkt. Het lijkt ons dan ook vrij lastig om niet elke dag hierin te willen rijden! Creatieve buitenspeler Willian zal dit als geen ander beamen en ook oud-PSV’er Tim Matavž had een gruwelijke uitvoering van de M3.

Trek de aandacht met de BMW M3 Touring

Gordon Murray T.33 Spider

Is er iets beter dan autorijden in het heerlijke zonnetje met een open dak? Wij denken van niet! Gordon Murray Automative gaat hier misschien wel de ideale auto voor uitbrengen. Zo kan deze nieuwe auto naar maximaal 334 km/u, al raden we dat natuurlijk niet aan. Achterin ligt een gigantische 3.9-liter atmosferische V12 die goed is voor 617 pk en 451 Nm. Voor ons de ideale auto voor in de zomer. Al zullen mensen wel even moeten opletten als je voorbij racet! Wat betreft de voetballers hebben we nog weinig tot geen spelers gezien met dit model. Jij wel? Laat het ons zeker weten!

Heerlijk genieten in de zomer met de Gordon Murray T.33 Spider

Lamborghini Huracán Sterrato

Lamborghini is een merk dat in dit rijtje niet kan ontbreken en heeft ons ook dit keer weer enorm verrast. Eljero Elia, Michail Antonio en Michy Batshuayi weten hoe het voelt om een Huracán te rijden, maar deze is van een nieuw niveau. De nieuwe Lamborghini Huracán Sterrato is namelijk echt een plaatje en is de laatste Lamborghini met alleen een atmosferische verbrandingsmotor. Toch hebben ze er wel voor gekozen om hem iets veiliger te maken, waardoor de motor 610 pk en 560 Nm heeft en er een maximale snelheid is van 260 km/u. Maar als je de auto ziet ben je dit punt al lang weer vergeten!

Lamborghini Huracan Sterrato is de droomauto van iedereen

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.