SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De perfecte oplossing voor de moderne man

STMNT GROOMING

In de afgelopen jaren zijn barbiers en kappers samengesmolten, ze zijn met elkaar verweven en veel meer ‘één’. Daar waar de kernwaarden van het kappersvak nog steeds aanwezig zijn, vindt er een verandering plaats in de wensen van de klant. De moderne man heeft door de jaren heen namelijk steeds meer behoefte aan uiterlijke verzorging. STMNT GROOMING luistert goed naar de klant en slaat daarom een brug tussen het kappers- en barbiervak.

In een ver verleden kenden wij als mannen enkel barbiers. Zij waren verantwoordelijk voor de unieke kapsels, baarden en snorren. Daarnaast zorgden barbiers voor de uiterlijke verzorging van de man, iets wat door de jaren heen een beetje verbasterd is door de komst van de ‘moderne’ kappers. In de afgelopen jaren werd de mannelijke behoefte aan uiterlijke verzorging weer steeds groter, waardoor de twee vakgebieden samensmolten. STMNT GROOMING pleit voor de wensen van de man en heeft daarom producten ontwikkeld die barbiers en kappers samenbrengen.

Making a STATEMENT

Doordat het moderne kappersvak door de jaren heen verder ontwikkeld is, zijn er nieuwe kansen ontstaan binnen de kappersbranche. Met haar grooming producten wil STMNT GROOMING pionier zijn in het moderne kappersvak. Het oprichterscollectief bestaande uit Julius Arriola, Sofie Pok en Miguel Gutierrez wil een duidelijk statement afgeven: “Onze missie is om meer te doen dan enkel bij te dragen; we willen de normen voor uiterlijke verzorging herschrijven.” Als creatievelingen en innovators kwam het collectief samen om de producten naar een hoger niveau te tillen, in belang van grooming en het rijke verleden van barbiers.

 

3 oprichters, 3 collecties

Het oprichterscollectief STMNT GROOMING besloot haar expertise los te laten op drie verschillende collecties. De producten zijn ontwikkeld voor verschillende haarstijlen, effecten en modellen. Door de specialiteiten van de ‘haarexperts’ samen te brengen, vind je altijd een passend product met een unieke geur. Met deze producten brengt STMNT GROOMING de hele barbierservaring van de salon naar de dagelijkse routine. Je kunt dus lekker vanuit huis je coupe en baard verzorgen, ideaal voor deze periode. En wanneer de versoepelingen het toelaten, kun jij met een frisse uitstraling jouw favoriete club weer in het stadion supporten!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.