SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De Life After Football Playlist keert terug voor jou!

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden voegden we Hollandse trots toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

We zijn een paar weken weggeweest, maar we zijn weer helemaal terug voor jou! Jullie lieten weten dat je deze zomer wilt genieten van de nieuwste tracks van het moment. Omdat je in het gezelschap van vrienden en familie moet genieten van jouw welverdiende vakantie, hebben wij op verzoek van jullie wederom twee nieuwe tracks toegevoegd aan onze Spotify-playlist. Vanaf deze week kan je in de Life After Football Playlist luisteren naar de tracks ‘Woo Baby’ van Pop Smoke en ‘Alles wat ik wil’ van Cor!

Pop Smoke – Woo Baby

Onlangs kondigden we in EXTRA TIME +7 aan dat het nieuwe postume project van de onlangs overleden artiest Pop Smoke bijna voltooid was. Twee weken geleden was het dan eindelijk zover, het album genaamd ‘Faith’ ging in première. De tracklist bevat maar liefst 21 tracks van de Amerikaanse rapper. Ter ere van  Bashar Barakah Jackson, beter bekend als Pop Smoke, hebben we een track van dit bijzondere album aan de Life After Football Playlist toegevoegd. Wij waren het meest onder de indruk van de single ‘Woo Baby’ die in samenwerking met hiphoplegende Chris Brown tot stand kwam. Op een heerlijke beat horen we een mix aan sounds die ervoor zorgen dat we in alle rust kunnen genieten van het eerbetoon aan de overleden artiest!

Cor – Alles wat ik wil 

Een aantal weken geleden hebben we met de track ‘Jungle’ de intro van het nieuwe album van Cor al kort behandeld. Als vervolg op deze track kondigde de Rotterdamse rapper onlangs de single ‘Alles wat ik wil’ aan. Voor het tweede nummer van zijn nieuwe album werkt Cor samen met niemand minder dan Idaly en mede-Rotterdammer Ronnie Flex. De track gaat over de liefde tussen de heren en hun dame. Samen gaan ze op reis en hebben niet meer nodig dan de liefde voor elkaar. In het nummer beschrijft Cor ook hoe de verschillen tussen hem en zijn vriendin de liefde juist versterken, want tegenpolen trekken elkaar aan. De rapper slaat met dit nieuwe nummer duidelijk een nieuwe richting in en levert een gegarandeerde zomer-tune aan!

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.