SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De Life After Football Playlist breidt zich uit!

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Na een lange periode van stilte, keerde de Life After Football Playlist vorige week terug. Wij besloten de beste tracks van de afgelopen periode met jullie te delen, zodat de LAF-community haar ultieme genietmoment kan beleven gedurende deze zomer. Deze week breiden we onze Spotify-playlist weer verder uit met jullie favoriete nummers. De tracks ‘Henny Op Een Maandag’ van Chivv en ‘Clash’ van Dave zijn vanaf nu te beluisteren via onze afspeellijst!

Chivv – Henny Op Een Maandag

Na de zomerhitjes van voorgaande jaren laat Chyvon Pala, beter bekend als Chivv, dit jaar wederom van zich horen. De tracks ‘4x Duurder’ en ‘Je Kent ’t Wel’ genereerden de afgelopen zomers al enorm veel publiciteit voor de Amsterdamse rapper. Dit jaar hoopt hij wederom succes te boeken door een samenwerking aan te gaan met de Rotterdamse rapformatie Broederliefde. Dit moet gebeuren met de track ‘Henny Op Een Maandag’. Na vijf jaar zonder samenwerking tussen de twee partijen, besloten Chivv en de jongens van Broederliefde dit jaar uit te pakken. Wij zijn fan van de swingende single en hebben hem daarom op verzoek van jullie toegevoegd aan de Life After Football Playlist!

Dave – Clash

De Britse rapper Santan Dave is een echte voetbalfanaat. De supporter van Manchester United bracht in het verleden al verschillende voetbal gerelateerde tracks uit, waaronder een van zijn meest succesvolle platen ‘Thiago Silva’. Twee weken geleden dropte hij – na een relatief stille periode – zijn nieuwe album ‘We’re All Alone In This Together’. Het album bevat twaalf tracks met gastbijdrages van onder anderen Stormzy en Wizkid. Eerstgenoemde samenwerking genaamd ‘Clash’ stormde de hitlijsten binnen. Dave en Stormzy voelen elkaar perfect aan en brengen een mix van sounds en verhalen in het nummer. Deze track mag absoluut niet ontbreken in onze afspeellijst!

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.