SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De eerste krankzinnige Grand Prix met Viaplay

De eerste Grand Prix van dit Formule 1-seizoen is het gespreksonderwerp van het afgelopen weekend. Het was een F1-weekend waar veel over te spreken is. Het beloofd een bloedstollend en spannend seizoen te worden dit jaar. De Grand Prix beloonde ons met drie veelbelovende vrije trainingen, een spannende kwalificatie en een wedstrijd waar alles naar voren kwam. Jammer genoeg was het einde niet waar alle Max- en Red Bullfans op hoopten.

Max Verstappen

Frisse wind en nieuwe mogelijkheden

Voor de Nederlandse F1-fans was afgelopen weekend het eerste raceweekend dat bij Viaplay te zien was. Met veel nieuwe namen is het een veelbelovende, nieuwe en frisse wind wat ze bij Viaplay leveren. Het nieuwe team brengt een nieuwe kijk op de sport en levert toffe, nieuwe mogelijkheden. De wedstrijd was te volgen op meerdere, verschillende kanalen. Naast de beelden die ze op tv laten zien, is er ook de mogelijkheid om onboard mee te kijken bij Max en veel andere coureurs, de rondetijden van alle coureurs op de voet te volgen en de track positions in beeld te brengen. Het team van Viaplay bestaat onder andere uit Amber Bransten als nieuwe presentatrice en Christijan Albers, Tom Coronel en Guido van der Garde nemen hun grote kennis van de sport mee aan tafel.

De Grand Prix van Bahrein 2022

In de tweede vrije trainingen zette Max de snelste rondetijd van de dag neer met een 1.31.9. De vrije trainingen zeggen natuurlijk niet veel, maar er was goede hoop voor een polepositie voor de Nederlander. Charles Leclerc bleek met de veelbelovende Ferrariauto in de kwalificatie toch net te snel. Max begon om P2. Dat Ferrari en Reb Bull zo dicht op elkaar zitten, belooft wel veel goeds voor het seizoen van dit jaar. Deze concurrentie resulteerde tijdens de wedstrijd op zondag gelijk al in indrukwekkende gevechten tussen de twee oud-kartconcurrenten. Door een late safety car kreeg Max nog de kans om Charles in te halen, na een aantal aanvallende acties onderling. Max had al veel problemen met zijn remmen, maar in de 54e ronde viel de auto zelfs stil. Heel teleurstellend voor de Nederlander en het team van Red Bull, zeker nadat zelfs Sergio Pérez in de één na laatste ronde uitviel, waardoor ze zonder punten vertrokken uit Bahrein. Charles Leclerc won de race in het Midden-Oosten, gevolgd door teamgenoot Carlos Sainz en Mercedes coureur Lewis Hamilton.

Bezoek de site van Viaplay voor alle mogelijkheden hier.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Wil je onze magazines lezen? Dan zijn ze te vinden op onze Webshop Life After Football.