SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

David Beckham showt zijn unieke nieuwe Tudor

We wisten al een poosje dat de wrist game van Becks serieus indrukwekkend was. Maar toch weet hij weer iets te showen waar we weer van opkijken. Maar deze David Beckham Tudor moeten we je wel even showen.

Sure, David Beckham wordt al tijden gesponsord door grote horlogemerken. Eerst door Breitling, en vanaf 2018 kreeg hij nog meer geld om een Tudor te dragen. Dat merk is hij inmiddels een paar jaar trouw, waardoor zijn eigen collectie een stuk minder draagtijd heeft gekregen.

Toch is die collectie nog wel even het bekijken waard. Zo werd hij vaak gezien met Rolexen, zoals een gouden vintage day-date, Submariner, wat Daytonas (in staal en in goud), vintage GMT en een Sea-Dweller. Oh, en hij heeft een gouden Yacht-Master II. 

Ook droeg hij andere merken. Een Jacob & Co Global, bijvoorbeeld. En een Patek Philippe Cestial van rond de twee ton.

David Beckham Tudor

Over zijn complete Tudor-collectie hoeven we niet verder uit te wijden, maar zijn nieuwste aanwinst willen we graag even met je delen. Speciaal voor zijn hoogst eigen club, Inter Miami CF, heeft hij namelijk een Tudor Pelagos laten maken. En die ziet er verdraaid tof uit.

Wat we hier zien is eigenlijk een standaard Pelagos, die is uitgevoerd met het logo van Beckhams club in Miami.  Dit duikhorloge  heeft een 42 mm titanium en stalen kast. Het horloge is waterdicht tot een indrukwekkende 500 meter.

Binnenin tikt het door Tudor in-huis gemaakte en ontwikkelde MT-5612 uurwerk, dat is uitgerust met datumaanduiding. Het horloge is chronometer-gecertificeerd door het onafhankelijke meetinstituut COSC.

Maar het bijzonderste aspect van dit nieuwe horloge is op de wijzerplaat te vinden. Op zes uur vind je namelijk het logo van Club Internacional de Fútbol Miami. En dat ziet er niet alleen cool uit; het maakt het horloge ook meteen een stuk schaarser en dus begeerlijker.

Het horloge zal niet in de verkoop gaan, maar was een eenmalige gift van het Zwitserse horlogehuis aan de voetballer. Alsof hij nog meer horloges nodig had…

LEES OOK: DIT IS HET VETTE NIEUWE TENUE VAN MIAMI CF