SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Brandnew: Daily Paper Psychic Sense SS20-collectie

Het Amsterdamse mode- en lifestyle merk inspireert jonge volwassenen door middel van creativiteit, mode en onderwijs. Met de Daily Paper Psychic Sense SS20-collectie overstijgen zij ook nu weer het verleden.

Na hun oprichting in 2012 zijn zij zich gaan richten op jong volwassenen met ontwerpen die aansluiten op de hedendaagse mode. Nu, in 2020, gebruiken zij een selectie van graphics als opdruk voor hun kleding die alles te maken hebben met de toekomst. Met toffe kleding visualiseren ze deze futuristische richting in de Daily Paper Psychic Sense SS20.

The Psychic Sense

Green Hensha – €60,-

Kentucky Blue – €60,-

Daily Paper bespeelt The Psychic Sense met het groene Hensha T-Shirt de traditionele Afrikaanse cultuur, maar dan met een futuristische twist. Het Kentucky Blue Henken T-Shirt heeft een ronde hals en ziet er strak uit. Net zoals het vorige model, staat ook hier staat The Psychic Sense afgebeeld.

Rebirth

Fuchsia Pink Henfu – €60,-

Met deze nieuwe collectie wil Daily Paper echte magie uitdrukken. Daily Paper benadrukt dat een grote evolutie van de mensheid gaande is. Zij willen deze ”a powerful new start” evolutie beginnen met een nieuw seizoen in jouw leven. Vandaar dat het woord Rebirth ook centraal staat in de nieuwe lijn. Een van de key elements in de SS20 collectie is de kennis van de toekomst uitbreiden.  De Rebirth artwork is afgedrukt op het 100% katoene Henfu T-Shirt. Dit shirt heeft een klassieke pasvorm en biedt je de weg om toegang te krijgen tot ‘de kennis van de toekomst’.

Thema’s

Naast het eerder genoemde Rebirth-thema, vallen ook 7 Planes Of Existence, The Aura Chakra Report en Healing Stones onder de SS20-collectie van Daily Paper. Ook met deze thema’s verwijzen zij naar de ontwikkeling van de toekomst en dit valt ook te zien aan de ontwerpen.

Check nu de nieuwste SS20-collectie van Daily Paper op dailypaperclothing.com

Lees hier het artikel over de Daily Paper X Van Gogh Museum collectie.