SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Countdown: Life After Football Footgolf 2020

Eindelijk: we mogen weer. Morgen trapt Life After Football af met het jaarlijks terugkerende Footgolf-evenement. Bij Seve in Rotterdam nemen (ex-)profvoetballers het samen met onze partners tegen elkaar op. Het belooft een mooie dag te worden!

Het eerste Life After Football-evenement van het jaar is meteen een spectaculaire. Tien teams, waaronder een aantal prominente voetbalprofs, strijden om de felbegeerde prijzen en natuurlijk het belangrijkste: de eer. De officiële opening zal worden verricht door Life After Football-oprichter Regi Blinker. Zoals elk jaar zal het er zeer competitief, maar uiteraard sportief, aan toe gaan. En met dank aan kledingsponsoren Robey en Falke zal iedereen er tiptop uitzien. Het Footgolf 2020 parcours is verdeeld over negen holes. En daarnaast is er ook nog een Hugo Boss-challenge als bonusspel. Kracht, precisie en een perfect balgevoel is hiervoor essentieel.

Hieronder een korte terugblik naar vorig jaar:

De eer én prijzen

 We kijken nu al uit naar verbeten duels, want de deelnemers kunnen mooie prijzen winnen. En dus zal er hard gestreden worden. Bij de profs is de hoofdprijs, beschikbaar gesteld door GASSAN Diamonds, een OMEGA Speedmaster Professional Moonwatch-horloge ter waarde van € 4700. De tweede plek is goed voor een illy Familie koffiemachine van € 350. Wie derde wordt gaat er met een Flow Pillow van Amplify Sports Equipment van € 150 vandoor.  Wie de Hugo Boss-challenge wint krijgt een cheque ter waarde van € 500 om zich helemaal in het nieuw te steken. Het beste team mag een paar schoenen van Robey Footwear uitkiezen. En de beste amateur krijgt een auto tuning cheque ter waarde van € 750 van EQ Performance en de The Wardrobe Organizer biedt een speciale troostprijs aan.

Hieronder een korte terugblik naar vorig jaar:

Life After Football wenst alle deelnemers aan Life After Football Footgolf 2020 een hele fijne, sportieve en bovenal leuke dag toe. Uiteraard zal de dag helemaal volgens de corona-richtlijnen van het RIVM verlopen. En voorts bedanken wij ook al onze sponsoren en iedereen die deze – nu al mooie dag – mogelijk maakt.

Houd morgen onze instagrampagina in de gaten om de dag mee te maken! 

Shirtsponsors zijn niet altijd een succes. Hier vind je de meest rare voorbeelden.