SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Comfort, luxe en geborgenheid

Wat hebben we de afgelopen maanden genoten. Van het prachtige weer en het heerlijke buitenleven. Van een lekker wijntje op het terras, van het stukje vis dat op de BBQ werd bereid en van de vele plonzen in het zwembad. En wie weet kunnen we eind september of ergens in oktober nog een keer genieten van heerlijke sferen op het dakterras of in de tuin. Maar over het algemeen speelt het dagelijkse leven zich de komende maanden weer vooral binnenshuis af. En ook dat is zeker geen straf! Samen met vrienden en familie genieten van heerlijke avonden in de leefkeuken of luxe woonkamer: we kunnen niet wachten!

Van strakke designs tot landelijke en robuuste ontwerpen. Laat je inspireren door HOOG Design.

Interieur verrijking

Anno 2022 is de living de plek bij uitstek om in luxe, comfort en geborgenheid tot rust te komen en te genieten. Royale banken, comfortabele stoelen en bankjes, luxe stoffen en accessoires en een fonkelende haardpartij zorgen voor een perfecte setting om een film te kijken, een goed boek te lezen of te genieten van elkaars gezelschap. Sfeerverhogende verlichting, bijzondere kunst, fraaie wandafwerkingen en maatwerkmeubilair – denk aan dressoirs, televisiekasten of een barretje – maken vervolgens het genietplaatje compleet. Ook het gebruik van domotica zorgt anno 2022 voor een verrijking van het leefgemak. Van een televisielift die met één druk op de knop uit een maatwerkmeubel rijst tot het beheren van de temperatuur in huis en een handige tool waarmee je de stand van de jaloezieën regelt. Een slimme hulp in de huishouding en geheel op jouw wensen en leefwijze af te stemmen.

In de huidige luxe woningen is de connectie tussen de luxe woonkamer en de overige leefruimtes op de begane grond groot. Ook zorgen (interieur)architecten en designers dat bewoners vanuit de living een fraai zicht hebben op de tuin, de omgeving of een fraai object in de buurt van de villa of het appartement. Door de verschillende leeffuncties met elkaar te verbinden, wordt gezorgd voor een prettige flow in de woning en sta je in contact met de overige gezinsleden.

Klaar voor de zomer

Terwijl we de korte broek en de polo vervangen voor een pantalon en een trendy trui zijn de komende koude(re) maanden wel de maanden, waarin je moet handelen als je de komende zomer wil genieten van een nieuwe tuin. Tuinontwerpers, tophoveniers en specialisten in het realiseren van luxe zwembaden luisteren graag naar je wensen en gaan met liefde en vakmanschap aan de slag om je droomtuin te verwezenlijken, zodat je in de zomer van 2023 met trots, blijdschap en plezier van een compleet of deels vernieuwde buitenruimte kunnen genieten. Van een zwembad of zwemvijver, een nieuw aan de woning grenzend terras of een heerlijke zitplek dieper in de tuin. Of wellicht wel van een poolhouse, waarin genieten, comfort en luxe op een bijzondere manier samensmelten, waardoor de lente en de zomer nóg fijner worden.

Zoek je inspiratie voor een luxe woonkamer, een heerlijk zwembad of een luxe tuin? Op platforms als HOOG design tonen tal van creatieve designers, tuinarchitecten en vakspecialisten waartoe ze in staat zijn. Van strakke designs tot landelijke en robuuste ontwerpen. Laat je inspireren, breng jouw droom in kaart met behulp van een vakman of vakvrouw en geniet uiteindelijk van het prachtige eindresultaat.

Van strakke designs tot landelijke en robuuste ontwerpen. Laat je inspireren door HOOG Design.
Van strakke designs tot landelijke en robuuste ontwerpen. Laat je inspireren door HOOG Design.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.

 

Credits foto header: tuinaanleg Duo Verde, architect Jeroen Verheyen, fotograaf Annick Vernimmen.

Credits foto 1: interieur design François Hannes, fotograaf: Peter Baas

Credits foto 2: bedrijf Dieter Vander Velpen Architects, fotograaf: Patricia Goijens