SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Choices by DL opent pop-up store

De statige P.C. Hooftstraat in Amsterdam is vanaf zaterdag nog weer een stukje mooier geworden. Choices by DL opent er namelijk een nieuwe pop-up store. In deze schitterende winkel kun je onder andere de nieuwste Choices by DL-collecties bewonderen.

In 2019 vierden Debora Huisman-Leeser en Gassan Diamonds met het exclusieve juwelenmerk haar 10-jarig jubileum. Om deze mijlpaal te vieren lanceerde ze toentertijd maar liefst drie nieuwe collecties: de Animal and Nature lijn, Choices Collective en de Galaxy Collection. Ook zijn de nieuwe prachtige 18 karaats gouden pendanten toegevoegd aan de gloednieuwe collectie. Deze worden in de nieuwe Choices by DL pop-up store voorzien van een gravure naar keuze om deze extra speciaal te maken. Een perfect cadeau voor vriendin, vrouw, moeder of oma.

De mooiste juwelen in de Choices by DL

Mix and match

Het begon tien jaar geleden met Debora’s eerste lijn: de Classic lijn. Dit ontwerp blijkt een steady basis en al snel groeit het merk uit tot een volwassen juwelenlijn met items die bij elke outfit, mood of gelegenheid passen. De ontwerpen van Choices by DL hebben een uniek gepatenteerd bajonetsysteem. Door middel van dit simpele maar geniale systeem, kunnen de juwelen uit elkaar worden gehaald en de onderdelen – zoals de randen en kleurstenen – worden verwisseld en weer in elkaar gezet. Je hebt als het ware tientallen ringen of oorbellen in één, een sieraad dat bij iedere outfit en gelegenheid past. Doordat je kunt mix and matchen creëer je als het ware je eigen juwelencollectie.

De mooiste juwelen in de Choices by DL

Persoonlijk advies

In de nieuwe pop-up store is Debora Huisman-Leeser, als bedenker en ontwerper van Choices by DL, zelf aanwezig om te inspireren en te adviseren. Een goed idee voor een bezoekje dus om iets moois met je vriendin of vrouw uit te zoeken. Ook is de goudsmid van Gassan Diamonds aanwezig om juwelen weer als nieuw te laten schitteren. Tevens is er dus de mogelijkheid de juwelen te personaliseren met een gravure. Je vindt de Choices by DL pop-up store op de P.C.Hooftstraat 102 te Amsterdam. De store is van dinsdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot 17.00 en op zaterdag tot en met 17.30. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Bekijk hier de uitgebreide juwelen collecties van Choices by DL.

Benieuwd welke Rolex Cristiano Ronaldo draagt? Dat lees je hier