SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Boost your skin

Cosmeticabedrijf DÉCAAR gelooft sterk in een gezonde en schone huid, zodat je jezelf kan zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam. Door middel van de effectieve producten en behandelingen geeft DÉCAAR jou meer zelfvertrouwen en verbeteren ze verschillende uiteenlopende huidproblemen. Om je kennis te laten maken met dit mooie cosmeticabedrijf lichten wij, speciaal voor jou, een van de fijne producten toe.

decaar

Zichtbare resultaten

De verweving van natuur en wetenschap binnen DÉCAAR zorgt voor innovatieve, unieke en effectieve producten en behandelingen. Het cosmeticabedrijf streeft naar het ontwikkelen van veilige en natuurlijke producten van topkwaliteit. Om de beste resultaten te bereiken zijn de verschillende behandelingen en productlijnen afgestemd op iedere huidconditie en huidtype. De constante innovatie garandeert bovendien onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Een intensieve hydratatie

Een van de productlijnen van DÉCAAR die elke huid weer gezond weet te maken is de Oxygen lijn. Deze lijn laat, door middel van hydratatie, een fantastische verbetering van de huid zien. Een essentieel product binnen deze lijn is de Oxygen Gel. De Oxygen Gel wordt gezien als een enorm belangrijk product binnen het DÉCAAR beauty ritueel, omdat het de werking van ieder product dat hierna wordt aangebracht vergroot. De gel geeft enorm veel energie aan de huid, zorgt voor een intensieve hydratatie en helpt de huid bij het tegengaan van vrije radicalen. Het resultaat is een gezonde en stralende huid die beschermd is tegen bacteriën van buitenaf, waardoor jij extra jezelf kan zijn.

 

Ontdek hier naast de hydraterende Oxygen gel meer producten van het prachtige cosmeticabedrijf DÉCAAR en verwen jezelf en je huid met de heerlijke producten en behandelingen!

Hou je van lifestyle en wil je hier meer over lezen? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.