SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit is de onverwacht coole BMW 2 Serie Gran Coupé!

Het concept van de vierdeurscoupé was al goed aangeslagen in het hogere segment. Met de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé zal dit concept ook zijn intrede gaan doen in het premium compacte segment. De nieuwe 2 Serie zal zorgen voor een lekker dagelijks gebruiksgemak, met natuurlijk alles waar BMW voor staat inbegrepen.

De technische details

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé is voorzien van een efficiënte motor, afkomstig uit de nieuwste BMW EfficientDymanics familie. Dat is uiteraard mooi meegenomen voor een auto die je dagelijks wil gaan gebruiken. Deze nieuwe motor is ook meteen de krachtigste viercilinder die het Duitse automerk in het assortiment heeft. Verder zijn er technische snufjes die zorgen voor een nauwkeurig stuurgedrag met minder wrijving, speciale voorwielaandrijving die zorgt voor meer ruimte en een lager gewicht, een geavanceerde multilink achteras et cetera.

We zouden het bijna vergeten, maar het snelste model in deze serie wordt geleverd met 306 pk.

BMW 2 Serie Gran Coupé

Het uiterlijk

Voor het exterieur van de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé beginnen we bij die welbekende BMW-grille. We kunnen bevestigen dat die in volle glorie aanwezig is. Verder zijn LED verlichting standaard en is het herkenbare silhouette van een Gran Coupé te zien in onder andere de vloeiende daklijn. Ook zijn er vette L-vormige achterlichten en twee dikke uitlaten aan de achterkant niet te missen.

Het interieur

Het interieur van de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé is wat je ervan zou kunnen verwachten: mooi groot scherm in het midden van het dashboard, verlichte strips en een optioneel panoramisch dak dat zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel in de auto. Verder behoren moderne opties zoals een head-up display, Apple Carplay, een digitale sleutel op je telefoon en verschillende driver assistance systemen allemaal tot de mogelijkheden.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De nieuwe 2 Serie is verkrijgbaar vanaf maart 2020 bij de BMW dealer en te koop vanaf € 37.880.

Kijk op de website van BMW voor meer info!