SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Maak je eigen festival met Bowers & Wilkins

Had jij je kaartjes al gekocht voor Pinkpop, Lowlands of een ander festival? Deze zomer staan we niet te shinen op de lekkere beats op de vetste festivalterreinen, maar we zitten thuis. Geen grote concerten, geen publiek bij voetbalwedstrijden en ook geen festivals. Of toch wel? Met Bowers & Wilkins haal je het festivalgevoel in huis en zit je sowieso qua geluid helemaal goed.

Ken je dat gevoel? Je bent op het festival met je vrienden en vriendinnen, je staat lekker in het zonnetje te shinen met je beste dansmoves. De dj draait een lekkere beat en je gaat helemaal op in de muziek en vergeet even alles om je heen. Precies dit gevoel is een utopie deze zomer, maar Bowers & Wilkins biedt je de oplossing. De collectie hoofdtelefoons van het Britse merk zorgen dat je overal over dit heerlijke festival gevoel kan beschikken met hun over-ear PX7, bijvoorbeeld tijdens de vele Live Streams die verschillende festival organisatie tegenwoordig organiseren.

 

Premium model

De PI3 en PI4 in-ears, PX5 on-ears en het vlaggenschip de PX7 over-ear zijn de grote jongens in de Bowers & Wilkins familie. Vooral met de PX7 waan je jezelf bij een live concert van je lievelingsartiest of bij je favoriete festival. Ook fijn is de Active Noise Cancellation ANC. Deze functie blokkeert en filtert van omgevingsgeluid. Zo heb je dus bijvoorbeeld geen last van schreeuwende kinderen of vervelende collega’s. Daarnaast laadt de koptelefoon snel op middels USB-C. Met een volledig opgeladen accu kun je maar liefst 30 uur ononderbroken luisteren. Heb je niet veel tijd en is je PX7 leeg? Laad hem dan in 15 minuten door middel van de quick-charge functie en dan kan de koptelefoon ook al 5 uur lang mee. Kortom: je kunt het hele festivalseizoen blijven dansen en genieten van jouw favoriete muziek.

Zin om Your Own Music Festival This Summer te maken? Kijk voor een mooie aanbieding dan snel op www.bowerswilkins.com.

Nog een Vaderdag cadeautje nodig? GASSAN Diamonds verkoopt armbandjes op maat gemaakt met de initialen van jou en je vader er in. Meer hierover? Check het hier.