SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Beleggen in vastgoed parels 

Ondernemend beleggen in vastgoed. Dat doen ze al ruim 12 jaar bij het in Amsterdam gevestigde Heeneman & Partners. Zij maken en beheren vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere beleggers. Momenteel bieden zij beleggingen aan in vastgoed zoals supermarkten, maatschappelijk vastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed. Heeneman & Partners heeft in de afgelopen jaren in prachtige en uitdagende projecten belegd. We noemen een aantal voorbeelden om een idée te geven in wat voor soort vastgoed u mogelijk in de toekomst kunt beleggen.

Schinkelhaven is een van de succesvolle projecten van Heeneman & Partners

Afgelopen zomer adverteerde Heeneman & Partners in een aantal magazines en op social media om beleggers te enthousiasmeren te participeren in de aankoop van winkelcentrum Waterlandplein in Amsterdam-Noord. Inmiddels is dit fonds succesvol gestart. Een belegging in een populair winkelcentrum in Amsterdam-Noord.  Amsterdam-Noord is nog altijd groeiend en immens populair om te wonen. Dit winkelcentrum biedt commerciële, maatschappelijke en gezondheidszorgvoorzieningen op één plek en is 14.000 m² groot. Met publiekstrekkers zoals de Albert Heijn, Aldi en Action is er een aantrekkelijke huurdersmix.  Dit fonds is inmiddels gesloten voor deelname doordat alle participaties in korte tijd zijn verkocht.

Een ander voorbeeld van een beleggingsfonds van Heeneman & Partners is het Amsterdam ArenA Poort Winkelfonds. Op een toplocatie tegenover het trein- en metrostation Bijlmer ArenA zijn daar de internationale modeketen Esprit en de enorm populaire entertainment hal Gamestate gevestigd. In dit fonds kan niet meer worden deelgenomen.

Tenslotte moet zeker supermarktfonds.nl genoemd worden. Dit fonds belegt al meer dan tien jaar in supermarktvastgoed, waarbij de vastgoedexpertise van de beheerder gecombineerd wordt met de branchekennis van de deelnemende supermarktondernemers. Veel supermarktondernemers zijn namelijk ook belegger in het fonds. De supermarkten zijn gelegen door heel Nederland. Aangezien dit een groeifonds is (er worden regelmatig aankopen gedaan) kunnen beleggers meerdere keren per jaar instappen.

INTERESSE? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek of telefonisch contact om meer te weten te komen over de mogelijkheden om te beleggen bij Heeneman & Partners.

Alvast wat meer weten? Kijk dan op de website www.heeneman-partners.nl of op Facebook of LinkedIn.

Gamestate, een van de succesvolle projecten van Heeneman & Partners
Supermarktenfonds.nl, een van de succesvolle projecten van Heeneman & Partners

Ons gloednieuwe Fashion Player magazine is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #71 met jouw Fashion Player op de cover!