SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bang & Olufsen viert 95 jaar met déze hoofdtelefoon

Als we denken aan de beste combinatie van geluid en design, denken we al gauw aan Bang & Olufsen. We volgen het Deense audiobedrijf dan ook al jarenlang op de voet en zijn fan. Vandaag viert B&O 95 jaar aan innovatie in geluid, design en vakmanschap. Reden genoeg om hiervoor een speciale hoofdtelefoon te creëren.

Beoplay H95 is de naam van deze splinternieuwe, draadloze hoofdtelefoon. En we kunnen je alvast verklappen: hij is een waar genot voor oor én oog. Om echt van je favoriete muziek te kunnen genieten, is luistercomfort superbelangrijk. Om die reden heeft B&O diverse onderzoeken en experimenten uitgevoerd om een oordopontwerp te maken dat heel goed rond de oren past en niet groter is dan nodig.

Silenzio per favore

De Beoplay H95 is uitgerust met een over-ear ontwerp om het geluid van buiten tegen te houden. En daar hebben we behoefte aan. Vandaag de dag kan het herstellen van stilte belangrijk zijn voor je mentale gezondheid en gemoedsrust. De innovatieve en intuïtieve gebruikersinterface is voorzien van een combinatie van aanrakingsbediening, mechanische toetsen én bekleed met zachte oorkussens van lamsleer. Voeg daar nog een mooi design aan toe, et voila: de ultieme hoofdtelefoon is daar.

 

“De Beoplay H95 is een samensmelting van de beste elementen van Bang & Olufsen zoals geluid, design en vakmanschap – een verbetering en herinterpretatie van ons erfgoed binnen de hooftelefooncategorie die onze meest succesvolle componenten verheft tot een glad, zeer verfijnd ontwerp dat de prestaties en het vakmanschap ervan onderstreept. Met de Beoplay H95 is er geen conflict tussen esthetiek en prestatie. In feite kunnen ze elkaar ondersteunen en een nog hogere standaard leveren van een bedrijf met een 95-jarige traditie in high standards”, aldus Christoffer Poulsen, VP Product Management bij Bang & Olufsen.

De Beoplay H95 zal vanaf 10 september 2020 voor €800 verkrijgbaar zijn in geselecteerde verkooppunten, Bang & Olufsen-winkels en online. Geen geduld? Maar goed nieuws: vanaf vandaag zullen de eerste 95 genummerde hoofdtelefoons al beschikbaar zijn. Houd B&O’s socials met de hashtag #BeoplayH95 in de gaten om er als eerste bij te zijn.

Door de jaren zijn er vele culthelden gepasseerd op de Nederlandse velden. De meest unieke hebben zelf eens standbeeld gekregen bij hun club. Wij hebben de culthelden die een standbeeld hebben verdiend op een rijtje gezet. Check het hier.

Meer lezen over lifestyle, fashion en voetbal? Check dan onze Facebook en Instagram.