SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Adidas GMR maakt jou een betere FIFA Mobile-player

Lancering van de Adidas GMR brengt gaming en reallife voetbal dichter bij elkaar.

De Adidas GMR is een binnenzool met een tracker die je in je voetbalschoen kunt plaatsen. De tracker slaat de performances op die je in het echte voetbal haalt. Vervolgens kun je deze performances koppelen aan je EA SPORTS FIFA Mobile-app. Met je performances op het veld kun je uitdagingen voltooien, mijlpalen halen, stijgen op de wereldwijde leaderboards en in-game beloningen verdienen in de app. Uiteindelijk kun je door in de echte wereld meer te voetballen, met Adidas FIFA Mobile je FIFA Ultimate Team maximaal upgraden.

Adidas FIFA Mobile

De tracker in de binnenzool wordt aangedreven door een Jacquard Tag van Google. Door geavanceerde machine-learning algoritmes herkent de tag fysieke bewegingen die de speler maakt. Fysieke bewegingen die de tag herkent zijn trappen, schietkracht, loopafstand en snelheid.

Hier vind je meer adidas sneakers, yeezy, predators en ander nieuws!

In 2011 kwam Adidas al met een chip aan de onderkant van de schoen om je gelopen afstand te checken na een voetbalwedstrijd. Deze chip was destijds een flinke innovatie, maar is nooit een doorslaand succes geworden. Negen jaar later komt Adidas met de innovatie van nu en gaat het zelfs een stapje verder dan voorheen. Het grotere doel van deze actie is het gat tussen reallife voetbal en gaming verkleinen. Met deze stap is Adidas het sportmerk dat als eerste de gamecultuur beïnvloedt. FIFA eFootball & Gaming ondersteunt het GMR-project en zij willen dat de spelers een verbeterde ervaring krijgen van de FIFA Mobile game.

Adidas GMR – €34,99

Vandaag is de lancering van de nieuwe Adidas GMR. Deze koop je op www.adidas.com/gmr. De FIFA Mobile app kun je downloaden in de App Store (IOS) en de Google Play Store (Android). In de app kun je rechtstreek verbinding maken met jouw Adidas GMR.

Check hier ook de nieuwste Adidas shirts voor het EK 2020.