SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Leão staat symbool voor een nieuwe generatie bij Adidas

Ondanks het fantastische afgelopen seizoen van Rafael Leão bij AC Milan, waar de behendige buitenspeler met 11 doelpunten en 10 assists een groot aandeel had in het kampioenschap van de Rossoneri, zal hij nog niet bij iedereen bekend zijn. De 23-jarige Portugees is echter veel meer dan een voetballer. Leão is een ware persoonlijkheid en een ster in wording. Hij lijkt als één van de kernkarakters de wisseling van de wacht bij Adidas te symboliseren.

Rafael Leao: het nieuwe gezicht van Adidas

Eerder leek Adidas vooral te kijken naar prestaties, maar met spelers als Leão lijkt er een potentiële nieuwe weg ingeslagen. De Portugese aanvaller blinkt namelijk, naast zijn stormachtige ontwikkeling op het veld, ook buiten het veld uit als persoonlijkheid. Leão heeft grote interesse voor de fashion- en muziekwereld. Zo verschijnt de rappe vleugelspeler regelmatig met uitgesproken outfits, was hij aanwezig bij de Paris Fashion Week en dropte hij vorig jaar zijn eerste album ‘Beginning’.

Adidas beschikt sowieso over een sterke line-up met karakteristieke, grote talenten als Jude Bellingham, Pedri, João Felix en dus Rafael Leão. Daarnaast zagen we ook veel van de recente samenwerking tussen de Britse rapper Stormzy en Adidas, die tevens goed past bij de nieuwe weg die lijkt ingeslagen.

Eerder zagen we ook een toffe samenwerking tussen AC Milan en Off-White. Het modehuis van designer Virgil Abloh kleedt de Rossoneri rondom wedstrijden.