SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit designermerk kleedt de selectie van AC Milan

Steeds meer voetbalclubs laten de selectie door een vaste partner kleden rondom wedstrijden. Eerder zagen we al samenwerkingen tussen PSG en Dior, Napoli en Emporio Armani, Stade Rennes en Balenciaga, en in Nederland Ajax en Replay. Ook AC Milan en Off-White maakten recent een samenwerking bekend. Als onderdeel van de deal zal het Italiaanse modemerk van ontwerper Virgil Abloh zowel het mannen als het vrouwenteam kleden.

Off-White kleedt de AC Milan selectie

Inclusiviteit en gelijkheid

Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer van AC Milan, ziet de gedeelde normen en waarden en hoge ambities van beide partijen als de ideale combinatie voor een partnerschap. ”Een ambitieus project, waarbij twee innovatieve en wereldwijde merken betrokken zijn. Als club hebben wij zeer duidelijke principes. Culturele inclusiviteit en gelijkheid staan bij ons voorop. Daarom zijn we trots op deze samenwerking met Off-White, waarmee wij als Rossoneri een gemeenschappelijke visie en missie delen”, aldus Stylsvig op de website van de club.

De outfits

Bij de bekendmaking van de samenwerking was er al een teaser te zien van het nieuwe pak voor de selectie. Afgelopen dinsdag stapte het elftal van de Rossoneri op het vliegtuig naar London voor het Champions League treffen met Chelsea. Hierbij waren de spelers volledig gehuld in een lifestylecollectie van Off-White. De outfit bestaat uit een steenkleuring varsity jack met AC Milan accenten als ‘ACM’ op de borst en een geïllustreerde ‘AC Milan-duivel’ in Rossoneri kleuren op de rug. Daarnaast liepen de spelers op Off-White’s ‘Out of Office’ low-top sneakers om de outfit te complementeren. En het bleef niet bij outfits: het team reisde eenmaal in Londen aangekomen in een nieuwe Off-White spelersbus.

 

Off-White kleedt de AC Milan selectie
Off-White kleedt de AC Milan selectie

Meer lezen over voetbal, fashion en lifestyle? Volg ons dan op onze Facebook en Instagram. Of koop ons nieuwste magazine ISSUE #74! in de Life After Football webshop.