SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

”Het is een droom om samen te werken met deze icons”

Moose Knuckles heeft de nieuwe Icons in Icons campagne gelanceerd als onderdeel van de Fall Winter ’22 collectie. De campagne bestaat uit de kenmerkende Icons collectie outerwear met vier essentiële stijlen voor zowel mannen als vrouwen waaronder de Stirling Parka, de 3Q Jacket, de Ballistic Bomber, allemaal gemaakt in de langverwachte nieuwe kleuren voor de herfst. Voor het eerst bevat de Icons collectie ook een vest voor zowel mannen als vrouwen, respectievelijk het Montreal Vest en het Lexington Vest.

Header - Moose Knuckles

Icons

De campagne, geschoten door de gerenommeerde fotograaf Luis Alberto Rodriguez en gestyled door moderedacteur en stylist Carlos Nazario, toont Method Man van Wu-Tang Clan en Natasha Lyonne van ‘Orange Is the New Black’ en ‘Russian Doll’, twee culturele iconen in hun eigen rechten. Beiden zijn creatieve aanstichters die het merk op hun eigen manier belichamen met hun regelbrekende perspectieven en iconische artistiekheden. Het is niet de eerste keer dat het modemerk met bekende gezichten naar voren treed. Eerder werkte Moose Knuckles samen met onder andere Telfar, Post Malone, Eckhaus Latta en Jennifer Meyer.

”De perfecte keuze”

“Het is een droom die uitkomt voor het merk om samen te werken met Method Man en Natasha Lyonne om onze Icons-collectie te vieren. We hebben de ultieme synergie gecreëerd door hun erfenissen te combineren met de basis van ons label.” aldus Moose Knuckles Chairman en Chief Executive Officer Victor Luis. “Beiden zijn krachtige iconen en vernieuwers in hun vakgebied, waardoor ze de perfecte keuze zijn als gezicht van de campagne.”

Nieuw leven

In de campagnevideo definieert Method Man het begrip Icoon: “Icoon, wanneer je iets goed doet en het blijft doorgaan nadat je er niet meer bent, dan wordt het iconisch.” Als een bewijs van dit begrip is de Icons-collectie bedoeld om geliefde kenmerkende stijlen van het merk nieuw leven in te blazen, die onverwacht zijn maar de tand des tijds blijven doorstaan. Nieuwe kleuren zijn Tapenade voor mannen, een warme camel bruin en Rose Smoke voor vrouwen. Ook zijn voor het eerst in de geschiedenis van het merk de kenmerkende bombers en vesten verkrijgbaar in camouflageprint, een trending patroon voor FW22 dat perfect is voor de betonnen jungle of om buiten de gebaande paden te dwalen.

Stylisch én duurzaam

Het luxe outerwear en sportkleding merk is daarnaast bewust bezig met zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren door tal van duurzame initiatieven. Zo beloofde het merk tegen het eind van 2022 alle producties met natuurlijk bont te beëindigen. Verder neemt het modemerk stappen om koolstofemissies te reduceren, duurzaam te produceren en distribueren en de biodiversiteit te beschermen en te vergroten. “Onze belangrijkste doelstelling is altijd geweest om uitzonderlijke, handgemaakte producten te creëren die ongeëvenaarde warmte bieden zonder dat dit ten koste gaat van de stijl,” aldus co-CEO Noah Stern. “De stappen die we aankondigen, zijn heel erg een weerspiegeling van de stemmen van de gemeenschappen waarmee we samenwerken en de inzet van ons team om een sleutelrol te spelen in het creëren van een duurzamere moeder aarde.”

Moose Knuckles Icons in Icons collectie
Moose Knuckles Icons in Icons collectie

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Check onze EXTRA TIME +7-rubriek van afgelopen zondag! Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.