SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +7-rubriek. Wekelijks lichten wij zeven hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week weer zeven toffe nieuwtjes! Met onder andere Messi en Neymar in een videogame, een bijzondere samenwerking tussen Drake en FC Barcelona en een leuke voetbaldocumentaire.

EXTRA TIME +7

''Kralings Kwartiertje''

Er komt een documentaire van de memorabele promotie van Excelsior Rotterdam naar de Eredivisie. Aan het eind van het vorige seizoen streden de Rotterdammers en ADO Den Haag om het laatste ticket naar de Eredivisie. Excelsior leek na een 3-0 achterstand kansloos, maar knokte zich terug tot 3-3. Na verlening en strafschoppen wisten de Kralingers zich naar het hoogste niveau in Nederland te schieten. De ESPN DOC ”Kralings Kwartiertje” geeft een blik achter de schermen bij de spectaculaire ontknoping en het afgelopen seizoen van Excelsior en is vanaf 10 oktober te zien bij ESPN.

Header - Docu Excelsior

Drake x Barcelona x Spotify

Aankomende zondag treedt Barcelona met een bijzondere shirtsponsor aan in El Clásico. Drake’s OVO sound uil zal de gebruikelijke plek van Spotify innemen tegen Real Madrid. Het is een samenwerking tussen Spotify, Barcelona en Drake om de 50 miljard streams op het platform van de rapper te vieren. Het is een mooi eerste voorbeeld van de belofte van Spotify om het gat tussen de muziek- en voetbalwereld te verkleinen. Het daadwerkelijke tenue wordt aanstaande zondag op het veld onthuld. Het is nog niet bekend of de shirts ook in de verkoop terecht gaan komen.

Header - Drake Barca

A Reason to Love

Gucci kennen we als het Italiaanse modehuis dat staat voor uitmuntende kwaliteit. Of het nou kleding, schoenen, tassen of parfum betreft. Om deze reden willen wij jullie kennis laten maken met het nieuwste item van The Alchemist’s Garden, Gucci’s collectie van ultra luxueuze geuren: A Reason To Love eau de parfum. De geur is een verbond van Damascusroos, een Oud-akkoord en Tolubalsem zorgt voor sensualiteit en warmte. De honingachtige topnoten van Damascusroos, pioenroos en kardemom verlichten de zintuigen met een combinatie van bloemen en specerijen. En de Gucci uitstraling zien we terug in de gelakte, zwarte flacon, die de geur verzegelt met een symbool van passie, vitaliteit en de belofte van eeuwigdurend vuur.

Header - Gucci

Origineel destilleren is een kunst

Neem een slok en laat deze rijkelijk door je mond draaien. Neem alle extracten op en adem daarna door je neus in, en door je mond uit. Met deze boodschap adviseren wij je om eens bewust whisky te proeven. Geen nipje nemen en vervolgens met een zuur gezicht wegtrekken, maar proef bewust. Fettercairn is een tropische single malt-whisky die op welke manier dan ook goed drinkbaar is. Of je nu het liefst de nationale drank van de Schotten helemaal puur drinkt of gemixt tot een cocktail. Het maakt Fettercairn helemaal niets uit, zolang jij het maar lekker vindt!

Fettercairn whiskey

Messi, Pogba en Neymar in Call of Duty!

Het is nog niet 100 procent zeker, maar je kunt er sterk vanuit gaan. Het legendarische Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft drie wereldsterren toegevoegd aan het spel. In de nieuwe editie kun je namelijk de strijd aan gaan als Lionel Messi, Paul Pogba en Neymar Jr. Zij worden hoogstwaarschijnlijk als operators toegevoegd in de nieuwste iteratie. Samenwerkingen als deze moeten we in de toekomst vaker gaan zien. Niet alleen met de voetbalwereld, maar met meerdere branches. Of het nu gaat om acteurs, atleten of andere prominenten. Het is niet gek dat deze keer voetballers het strijdtoneel betreden gezien het WK voetbal in Qatar voor de deur staat en dat natuurlijk een marketingstunt an sich is.

Messi en Neymar in nieuwe COD MW2

Zeg nooit nooit bij McLaren!

Hoe vaak is het al herhaald? Zeg nooit nooit! Bij McLaren zouden ze nooit, maar dan ook nooit een SUV bouwen. Wij kennen de sportscar dan ook van haar snelle bolides en hyperfast uiterlijk. Toch zaten ze bij McLaren na de gemiste Britse ponden van de coronapandemie met de handen in het haar en zagen zij kans om een nieuwe branche aan te boren, de wereld van de SUV. Waar we eerder Ferrari ook al met een verrassende wending zagen richting de hogere uitvoering, zijn we heel benieuwd met wat voor monster McLaren op de proppen komt.

McClaren komt met SUV

Meest futuristisch sportcomplex

MAD Architects heeft aangekondigd dat zij de bouw van het Quzhou Stadium officieel hebben voltooid, het middelpunt van het futuristische Quzhou Sports Park-complex met een capaciteit van 30.000 zitplaatsen. Quzhou is een kleine stad in Zhejiang, ongeveer 4 uur rijden landinwaarts van Shanghai. Omringd door dichte bossen en torenhoge bergketens in de verte, roept het gebeeldhouwde landschap van het sportcomplex planeten op die worden afgebeeld in sciencefictionboeken en films. Wanneer het voltooid is, zal het 120.600 m² grote Quzhou Sports Park het grootste door de aarde beschermde complex ter wereld zijn.

MAD Architects futuristisch sportcomplex

Meer artikelen lezen uit deze rubriek? Check hier de EXTRA TIME +7 van vorige week!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.