SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Get your A-drip met Equalité: de ultieme zomerkleding

What’s up fashion lovers! Over een maandje is het zomer en dit is het moment waarop de temperaturen beginnen te stijgen. De winterkledingkast kan weer opgeborgen worden en maakt plaats voor de hardste zomeroutfits. Equalité laat zien op de hoogte te zijn van de laatste trends door de meest trendy items mee te nemen in hun capsule collecties. Tien keer per jaar brengen zij een capsule collectie uit, waarin zij laten zien over een goed gevoel voor fashion te beschikken. Hoog tijd om deze A-drip toe te voegen aan je zomerse kledingkast.

Equalité

Het populaire kledingmerk van Nederlandse bodem is in 2019 opgericht. Van een Equalité bodywarmer en hoodie tot tracksuits en accessoires: alle Equalité-items zijn gemaakt van hoogwaardige, comfortabele kwaliteit. De naam zegt het al, maar Equalité is meer dan een kledingmerk. Het biedt een platform om mensen, ongeacht afkomst, religie of opleidingsniveau, te verbinden door middel van mode, muziek en sport!

Meer dan een kledingmerk

We weten allemaal dat het niet alleen om de looks gaat. Het gaat ook om wat er achter de kleding zit. En dat zit bij Equalité dus wel goed. Het merk is opgericht met als doel om een positieve boodschap uit te dragen. Een boodschap van gelijkheid en inclusiviteit. Wanneer het verhaal goed is, kun je de drip ook echt nailen. Nu de contrasten in de maatschappij toenemen, zijn alle middelen nodig om mensen weer te verbinden. “Je afkomst hoeft niet in de weg te staan, het kan juist je kracht zijn”, gaf oprichter Gurhan Tuzeman aan bij FunX.

Ga nu naar de website van Equalité en kies jouw favoriete items, reken ze af en draag ze met stijl. Ga jouw festivalseizoen in met de tofste kledingitems en stijl ze af met de dikste accessoires.

Kleding moet natuurlijk op de mooiste manier vastgelegd worden. Wij hebben een paar voetbaldecors uitgelicht waar eerder een aantal van onze lievelings shoots plaatsvonden. Hoe kan het ook anders dan een voetbalstadion natuurlijk!