SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

BALR. stuurt je stijlvol de kou in

BALR. AW21 Majestic

BALR. bereidt zich voor op de koude winterdagen van 2021. Het luxe kleding- en lifestyle merk heeft haar nieuwe herfst/winter collectie gedropt. Met een nieuwe interpretatie van het hedendaagse design, die vooral gebaseerd is op Runway en Streetwear, is het luxe kledingmerk weer back to basic gegaan.

Het begin

In 2013 richtte, ex-voetballer van onder andere Ajax, AZ en Anderlecht, Demy de Zeeuw, samen met Juul Manders en Ralph de Geus, BALR. op. Doelgericht en in-sync met zijn jonge en ambitieuze publiek, brengt het bedrijf de luxe levensstijl van buitengewone atleten binnen handbereik van iedereen die hard werkt om de droom te leven. De successen van de drie mannen is echter heel erg te wijden aan hun doorzettingsvermogen en het absoluut geen ‘nee’ accepteren als antwoord. Dat allemaal bij elkaar maakt BALR. tot een wereldberoemd luxueus fashion en lifestyle merk. Tot 2018 waren naast de drie topmannen ook oud-voetballers Gregory van der Wiel en Eljero Elia aandeelhouders in het Nederlandse modemerk. Naast de online shop is BALR. ook te koop in fysieke winkels. Op 4 november 2016 werd de allereerste BALR.-store geopend aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Back to basic

Het is geen geheim meer dat BALR. van een strakke, moderne aanpak houdt. De collectie zal de naam krijgen BALR. AW21 Majestic. Daarom heeft de nieuwe collectie een elegante, maar een majestueuze uitstraling. Een term die niet zomaar gebruikt wordt en wat omschreven mag worden als Koninklijk en groots! Dat heeft ook te maken met de kleuren die ze hebben gebruikt. Omdat ze niet zijn gegaan voor de felle pastelkleuren, maar voor de basic wit, zwart en grijs. Voor iedereen zit er wat tussen wat hij of zij wilt. Van coltruien tot leren jassen, het merk van De Zeeuw heeft echt wel iets wat jij in je kast wilt hebben. Verder bestaat de nieuwe collectie uit T-Shirts, Hoodies, Crewnecks, Longsleeves, sjaals, Sneakers, Polo’s, jassen, petten, hoeden, korte broeken, rugzakken, broeken en jeans.

Nog meer fashion? Check dan deze dikke Amerikaanse samenwerking!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.