SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Supreme support New York Yankees!

Iconische samenwerking tussen New York Yankees en Supreme

Supreme maakt zich op voor de herfst van 2021. Het streetwear merk is door de jaren heen verschillende samenwerkingen aangegaan met grote bedrijven. Voor de eerste release van het nieuwe seizoen gaat Supreme wederom een unieke samenwerking aan. Ditmaal met de New York Yankees. De liefde voor de club komt tot uiting in een prachtige herencollectie!

Supreme x New York Yankees

Supreme heeft gedurende haar bestaan altijd al veel bewondering gehad voor topsport. Om dit te implementeren binnen het merk, is er een samenwerking aangegaan met de MLB. Als streetwear merk met connecties binnen de grootste baseball competitie ter wereld kon een samenwerking met de New York Yankees dan ook niet uitblijven. Het wereldberoemde New York Yankees-logo past perfect bij de normen en waarden van Supreme, waardoor het succes van deze samenwerking een kwestie van tijd is. Het in elkaar grijpende “NY”-logo is geïnspireerd op een eremedaille die in 1877 door Louis Tiffany (Tiffany & Co) werd gemaakt ter ere van John McDowell, een politieagent uit New York City die tijdens zijn dienst werd neergeschoten. Het logo werd voor het eerst gebruikt in 1909 en verscheen op de mouw en dop van het uniform. Met de nieuwe collectie van Supreme en New York Yankees wordt het logo wederom onder de aandacht gebracht!

De collectie bestaat uit een GORE-TEX 700-Fill donsjack, trainingsjack, denim truckerjack , top met korte mouwen, sweatshirt met capuchon, trainingsbroek, jeans , sweatpant, New Era Fitted Hat, New Era Beanie en Skateboard. De items zijn voorzien van een zowel sportieve als ‘urban’ uitstraling. De gehele collectie is geaccentueerd door het in elkaar grijpende “NY” -logo dat tot uiting komt in borduursels, appliqués en gedrukte afbeeldingen. Wij verwachten dat verschillende wereldsterren het trainingscomplex van hun club gaan betreden in deze items. Zie onderstaand een aantal items uit de collectie!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.