SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Porsche X BOSS Capsule Collection

BOSS en Porsche staan synoniem voor innovatie en design en bundelen daarom graag opnieuw hun krachten in de nieuwste lenze/zomer collectie. Met deze zevende samenwerking luiden ze een nieuw tijdperk in waar veelzijdigheid en een opvallende stijl centraal staan. De stijlvolle kleding van BOSS krijgt in deze collectie een moderne twist, geïnspireerd op de dynamische esthetiek van Porsche. Deze combinatie zorgt wederom voor een prachtige collectie, waar jij komend seizoen in wil schitteren.

Boss x Porsche

X Future

BOSS staat bekend om haar allround collecties en het merk blijft de grenzen tussen formele en casual styling continu vervagen, en doet nooit concessies aan topprestaties of stijl. Wegens dit uitgangspunt werd de wereldberoemde Amerikaanse rapper Future in januari aangekondigd als nieuwe merkambassadeur van BOSS. Door zonder terughoudendheid zijn dromen na te jagen werd Future een van de meest succesvolle en invloedrijke figuren in de hiphop scene. De rapper staat centraal in de campagne van de twee Duitse merken, aangezien de collectie bedoeld is voor ieder die klaar is zelfvertrouwen uit te stralen en elke kans te grijpen in een gedurfde stijl.

De collectie

De Porsche X BOSS-capsule collectie biedt veelzijdigheid en een opvallende stijl voor elke gelegenheid. De collectie bestaat uit polo’s, sneakers, sweatshirts, broeken, T-shirts en jassen die elk subtiel zijn afgewerkt met het Porsche X BOSS-logo. De items zijn verwerkt in klassiek zwart, marineblauw en wit, met accenten van levendig aqua. De verschillende details op de kledingstukken zijn geïnspireerd op een, tot in de puntjes afgewerkte, Porsche sportwagen. Elk element biedt een nauwkeurig vervaardigde stijl en zorgt voor een elegante touch. Met deze insteek en hun gedeelde passie voor performance en precisietechniek hebben de Duitse merken wederom een uitzonderlijk mooie collectie ontworpen.

Bekijk hier de nieuwe collectie en be your own BOSS dit seizoen.

Hou je van mode en wil je hier meer over lezen? Bemachtig ons laatste magazine over dé fashion players van 2021 via de webshop van Life After Football.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.