SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +4: de laatste nieuwtjes

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven.

EXTRA TIME +4

Next step in collab

Stone Island en New Balance zijn een geweldig duo in de mode-industrie sinds ze hun lange-termijn partnership in 2021 aankondigden. Na de recente voetbalcollectie met Chelsea en Raheem Sterling, brengen ze nu de verfijnde versie van de iconische 574 uit. De schoen heeft de typische Stone Island stijl met technische elementen en een combinatie van olijfgroene suede en steel-blauwe mesh. Het 3D-geprinte “N” logo en de klassieke kompaslogo van Stone Island maken de schoen compleet. De samenwerkings-574 krijgt eindelijk een grotere release op 16 februari.

Next step in Stone Island x New Balance collab

Italiaanse trots

De COLMAR ORIGINALS Lente/Zomer 2023 collectie is on fire en het item waar iedereen op wacht! Het is ontworpen met frisse materialen en een must-have voor elke fashion freak. Colmar viert dit jaar 100 jaar en wordt nu gerund door de 3e generatie, Giulio en Carlo, de kleinzoons van de oprichter Mario Colombo. De designs mixen stijl met functionaliteit en gaan terug naar de sportieve roots van het merk. Maar geen zorgen, ze hebben het comfort niet vergeten en het ziet er goed uit in moderne silhouetten.

Colmar

"You are invited"

De Capsule collecties zijn geen gewone SS of FW-publicatie, maar een verzameling unieke items die je nog nooit eerder hebt gezien! De collectie “You are invited” bestaat uit 15 dope items, waaronder iconische Filling Pieces sneakers, een genderless korset en laarzen met hak tot en met maat 46. Het draait bij deze capsule collectie om inclusiviteit en is een bewijs van Zalando en Filling Pieces’ commitment aan een meer inclusieve mode-uitstraling. De items zijn exclusief verkrijgbaar bij Zalando!

Zalando en Filling Pieces hebben samen een bijzondere collectie gedropt!

Eeuw vol tradities

Check this! Het elektronicabedrijf Loewe bestaat 100 jaar en ze vieren groots! Op 2 maart opent ze de tentoonstelling “100 jaar Loewe Designgeschiedenis” in hun thuisbasis in Kronach. Loewe blijft trouw aan hun luxe roots en zullen hun TV en audio producten op een duurzame manier blijven innoveren. Het hele jubileumjaar zijn er nog meer events en activiteiten. Houd ze in de gaten!

House of Soko voor comfort in je huis

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.