SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Win een Blood In Blood Out-shirt van onze Life After Football #68 sterren

Op 1 april is het dan zover: de lancering van onze gloednieuwe Life After Football #68. Ryan Gravenberch schittert op de cover van de nieuwste editie. Daarnaast staan er bijdrages van de grote Guus Hiddink, Brian Brobbey, Cody Gakpo, Rapper sor en Floor Wesseling in het magazine. Ter ere van deze fantastische editie heeft Blood In Blood Out een exclusief shirt ontworpen met onze excellerende sterren in de hoofdrol. En jij maakt kans op dit shirt!

Met een gastbijdrage van Floor Wesseling in het magazine kon het niet anders dan dat we een prachtig shirt zouden ontwerpen voor onze LAF-community. Hij is namelijk onze nationale shirtprofessor en verantwoordelijk voor enkele iconische voetbalshirts. Maar bovenal is Floor Wesseling het creatieve genie achter de Blood In Blood Out-creaties. Het thema van de gloednieuwe editie ISSUE #68 is Excellence, iets wat in dit shirt duidelijk naar voren komt. De excellerende sterren van het nieuwe magazine van Life After Football hebben een speciaal plekje gekregen op het voetbalshirt. Zo zijn de voetbalshirts van Ajax (Ryan Gravenberch en Brian Brobbey), PSV (Cody Gakpo), De Graafschap (Guus Hiddink) en Suriname (Rapper sor) verwerkt tot een prachtig geheel. Dit shirt kan binnenkort van jou zijn!

Wat moet je hiervoor doen?

Stap 1: Volg de onderstaande link naar het Instagram-account van Life After Football

Stap 2: Like de post

Stap 3: Tag twee vrienden

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Life After Football (@lifeafterfootballofficial)

Simpel toch? Ga snel naar het Instagram-account van Life After Football, volg de bovenstaande stappen en wie weet is dit exclusieve shirt binnenkort van jou! Daarbij krijg je ook nog eens het gloednieuwe magazine thuisgestuurd en kun je rustig achterover alle interviews en shoots bekijken van jouw favoriete hoofdrolspeler. Klinkt als een top plan toch?

ISSUE #68 ligt vanaf donderdag in de winkel! Koop dan hier jouw exemplaar!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.