SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Top 5: Best geklede voetballers van de Bundesliga

De Life After Football Fashion Player Award is live en daarom gaan we komende weken de Top 5: Meest fashionable voetballers van de vijf grootste competities in Europa uitlichten. Deze week staat de Bundesliga op het programma, en dat zijn er eigenlijk veel meer dan vijf. Toch hebben we er vijf uitgekozen die van ons zeker een uitnodiging hadden gekregen voor de Fashion Player Award.

De spannendste voetbalontknopingen

Leroy Sané

De razendsnelle aanvaller van Bayern München heeft niet alleen stijl in het veld met zijn acties, maar ook daarbuiten houdt hij van stijl. Voetbal zit in de familie van de Duitser. Zijn vader is voormalig Senegalees international Souleyman Sané. Het voetbal zit dus in het bloed van buitenspeler, maar de taste van fashion heeft hij zelf ontwikkeld. De prijzenkast van de pas 25-jarige voetballer staat onderhand ook al aardig vol, maar als het aan ons lag kwam hij ook in aanmerking voor de Fashion Player Award.

Leroy Sane

Christopher Nkunku

De sensatie van dit seizoen, Christopher Nkunku maakt dit seizoen zijn grote doorbraak bij RB Leipzig. In de Champions League campagne scoorde hij zelfs een hatrick tegen het sterrenensemble van Pep, Manchester City. De wedstrijd eindigde wel in een nederlaag voor de Duitsers, maar Nkunku stal de show. De show steelt de middenvelder wel vaker, met zijn classy kledingstijl. De Fransman houdt niet van al die glitter en poespas. Dat zegt echter niet dat hij er minder goed uitziet. Integendeel, de kledingstijl van Christopher is juist wat strakker en nonchalanter.

Christopher Nkunku

Karim Bellarabi

Karim Bellarabi loopt al heel wat jaartjes mee in de Bundesliga. Hij speelt al sinds 2011 bij Bayern Leverkussen en heeft inmidels al meer dan 250 wedstrijden voor de ‘Werkself’ gespeeld. Zijn stijl is misschien wel één van de beste van alle voetballers. Divers, modern, uitgesproken en klasse, zo kan je kledingstijl van de buitenspeler het omschrijven. Alles wat Karim draagt, straalt klasse en diversiteit uit. Van strak in het pak tot een baseball jacket met een muts. Karim heeft het allemaal in huis. Dit was zeker een kanshebber op ons felbegeerde Fashion Player Award.

Karim Bellarabi

Maxence Lacroix

‘De look-a-like van een TikTokker’, Maxence Lacroix, ging viraal omdat hij samen met Nadim Almak een TikTok opnam. De TikTok is inmiddels meer dan 5 miljoen keer bekeken en de vergelijkingen tussen de twee zijn weldegelijk aanwezig. Behalve dan dat de één een boomlange verdediger van VfL Wolfsburg is en de ander filmpjes maakt op het internet. Buiten het veld houdt Maxence zich niet alleen bezig met social media, maar ook hoe hij op het internet verschijnt. Op Instagram is te zien hoe hij met zijn uitgesproken stijl door de straten van Duitsland loopt. He really caught a vibe!

Maxeme Lacroix

Jude Bellingham

Eén van ’s werelds grootste talenten, Jude Bellingham mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De jonge Engelsman voetbalt als een ervaren rot, maar is echt pas negentien jaar. Met deze klasse en souplesse laat hij menig tegenstander zijn hielen zien. Over de stijl van het jongen talent is hetzelfde te zeggen, klasse en souplesse. Bij zijn aankomst in Duitsland was iedereen al onder de indruk van de middenvelder, maar dit is zeker niet het laatste wat we gaan zien van Jude Bellingham, zowel op het veld als erbuiten.

Jude Bellingham

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel:
je bezoektwww.lifeafterfootball.eu/fashion-playeren kiest degene die jij de meest fashionable speler vindt.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.