SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Switch Play – Matthijs de Ligt & AnneKee Molenaar

Annekee Molenaar

De voormalig Golden Boy is op dit moment misschien wel een van de meest bekende jonge spelers in het wereldvoetbal, maar sommige mensen kennen Matthijs De Ligt beter dan anderen.

 

Voor ons magazine interviewden we een tijdje geleden zowel De Ligt als zijn vriendin die ook model is, AnneKee Molenaar, als onze coversterren. We wilden ook zien hoe goed ze elkaar kenden, met deze His en Her’s quiz …

In de quiz zal het gelukkige stel een reeks vragen over elkaar beantwoorden, die variëren van persoonlijke dingen tot stomme feitjes over elkaar.

Voor het magazine interviewden we AnneKee en vroegen haar over onder andere haar toekomstplannen, dat interview bekijk je hieronder:

https://lifeafterfootball.eu/annekee-molenaar-if-matthijs-moves-abroad-then-so-will-i/

Voor het volledige interview met AnneKee Molenaar, koop dit issue van Life After Football

De stad waar Matthijs de Ligt en AnneKee voorheen leefden, maar nog steeds een huisje hebben, is natuurlijk Amsterdam. In Amsterdam hebben wij nog een aantal pareltjes waar iedereen eigenlijk toch wel een keertje heen moet gaan. Allereerst een fantastische Turkse slager, zogezegd de salt bae van Amsterdam. Het gaat hier om Turkse slager-turned-chef Huseyin Tanribuyurdu, met zijn restaurant Mr. Meat. Een van de signature dishes van Mr. Meat is Çıtır: een lamsrollade gevuld met knapperig lamsvet. Het is een absolute must visit, neem maar dat van ons aan.

Meer interviews lezen?

Voor de fashion player editie van het magazine werd ook Navarone Foor, speler van Vitesse, geïnterviewd. Hierin verteld hij over zijn afkomst, zijn voetbalcarrière en nog vele andere dingen. Leuk detail hierbij is dat Navarone uiteindelijk ook nog eens de Fashion Player Award wist binnen te slepen tijdens het event dat hiervoor was georganiseerd. Hier versloeg hij André Onana, Shanice van de Sanden, Rai Vloet en Ritsu Doan om de prijs te winnen.

 

Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!