SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Stage vacature! Kom jij onze redactie versterken?

Life After Football is een merk in beweging. Naast het print-magazine hebben we namelijk ook een levendige website en zijn we goed vertegenwoordigd op social media. Maar de ambities reiken verder. Video, social media, website, noem maar op! En daarvoor hebben we een mooie stage vacature in de aanbieding. Ben jij een winnaar en een teamspeler? Reageer dan meteen.

Voor de toekomst hebben wij grote plannen. Digitaal, video, social media: noem maar op. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Wie we zoeken: iemand met hart voor voetbal, een passie voor schrijven, een werklustige houding en natuurlijk een onverzadigbare honger naar media.

Life After Football is al veertien jaar lang hét platform voor Football Culture in Nederland. Denk daarbij aan alles wat met voetbal te maken heeft buiten de wedstrijden om. Van interviews met bijzondere voetballers en reportages van de meest bijzondere clubs ter wereld tot men’s fashion, muziek, luxury lifestyle en natuurlijk “Het Heilige Spel” zelf. Onze redactie is gevestigd in Amsterdam. De stagevergoeding is marktconform.

Stage vacature

De begeleiding bij Life After Football is persoonlijk en professioneel. De stagebegeleiding is ervaren en heeft oog voor jouw ontwikkeling. Je krijgt een uitdagend takenpakket en maakt volledig deel uit van de redactie. Je komt in een klein team terecht waardoor je snel veel leert over alle aspecten van media-productie. Van toffe artikelen schrijven tot het interviewen van nationale- en internationale voetbalsterren, je gaat het allemaal doen. Elke dag op deze stage zal een volle, leerzame dag zijn. Ook belangrijk: we hebben gelimiteerde stageplekken: dus je komt niet terecht in een kippenhok met medestudenten.

De stage-activiteiten lopen uiteen, afhankelijk van de behoeftes van je leerdoelen. Multimediaproductie, video, social (Instagram, YouTube, Facebook), interviewen, reportages schrijven: alle aspecten komen aan bod.

We hebben tijdens elke stageperiode ruimte voor iemand met mediahonger en werklust, dus laat je motivatie spreken.

Voel jij je aangetrokken tot deze stage? Stuur ons een mail met je cv en motivatie naar arjan@lifeafterfootball.eu en zorg ervoor dat we nooit meer zonder je willen. En jij niet meer zonder ons uiteraard.

Op zoek naar een andere functie? Check dan onze Allround Creative– en Marketing vacature.