SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Napoli maakt geweldige transfer!

Napoli maakt geweldige transfer!

De Italiaanse Serie A staat op het punt van beginnen, maar net voor de competitiestart heeft Napoli groot nieuws naar buiten gebracht. Waar zij vorig jaar nog wisselvallig presteerde in tenues van Kappa. Gaan zij dit jaar voor het kampioenschap in Emporio Armani-shirts. 

Waar SSC Napoli aan het begin van deze eeuw zich nog een baan moest vechten in de Serie B. Zijn ze met de jaren weer tot de grootmacht van weleer uitgegroeid. De ploeg eindigde 2de en 3de in de eindklasseringen, maar tot een kampioenschap kwam het niet meer. Voorzitter Aurelio De Laurentiis is klaar voor de Scudetto en om dat laatste stapje te zetten moesten er geen spelers aangetrokken worden, maar een nieuwe shirtsponsor. Niets minder dan het exclusieve Italiaanse modehuis Emporio Armani pronkt vanaf dit seizoen op het shirt.

Met deze geweldige transfer mag Gli Azzurri zich de eerste voetbalclub noemen die in tenues van de Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani gaat spelen. “We hebben veel fans in de Verenigde Staten, maar niemand kocht onze shirts. Toen heb ik gezegd: dan doe ik het zelf. Dit idee kost mij geld, maar het is de nieuwe realiteit in het voetbal”, zei De Laurentiis eerder deze zomer in de Italiaanse media.

Op naar de schaal

Naast atletiek en basketbal heeft EA7 zich dan nu echt geïntroduceerd in de voetbalwereld. Het Italiaanse voetbalelftal werd eerder al uitgelicht, nadat zij na het winnen van de EK voetbal in prachtige Armani pakken verschenen, zie hier. Nu maken zij ook een stap in het clubvoetbal, nadat de voorzitter van Napoli hen benaderde. De Laurentiis pakte zelf het design van het shirt op en zette de kleuren en het materiaal volledig naar zijn hand. De laatste stap richting het kampioenschap is nu genomen, nu is het aan de spelers.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.