SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Memphis dropt nieuwe barz

Memphis Depay lanceert zijn allereerste album Heavy Stepper

Dit zagen we allemaal niet aankomen! Memphis Depay te gast bij 101Barz en verrast iedereen met zijn sessie. De vedette is vaak 90 minuten lang op het veld van Camp Nou te vinden. Hij heeft zijn voetbalschoenen even opzij gezet en is achter de mic gaan staan bij 101Barz.

Memphis Depay heeft al vaker wat laten horen van zijn rapskills. The King of the Jungle heeft natuurlijk al het nummer ‘No love’, met bijna tien miljoen streams op Spotify. Vorig jaar dropte hij al zijn eerste album ‘Heavy Stepper‘ met onder andere de hit ‘2 Corinthians 5:7′. Het is daarom allang geen geheim meer dat Memphis ambities heeft in de rapscene.

spreken met je voeten

De nummer 9 van FC Barcelona heeft al een imposante carrière opgebouwd in het veld en is nu bezig met deze op te bouwen buiten het veld. Dat hij te horen was bij 101Barz komt dus niet helemaal als donderslag bij heldere hemel. Rotjoch introduceerde hem als ‘The King of the Jungle’ en ‘The Lion’. Dit heeft alles te maken met de gigantische tattoo van een leeuw op zijn rug. In de sessie rapt Memphis vooral over geld, voetbal en vrouwen. Later gaat hij over op een gevoelige kant van zichzelf en begint hij over zijn broertje die in een tbs-kliniek zit. “Mijn broer weet niet eens meer wat buiten is, tranen op z’n wang als een huilend kind. Mijn leven is toch zo mooi, weet je zeker dat je ruilen wilt?”, vraagt Memphis zich hardop in de studio van het Nederlandse rapprogramma af.

Voetballers in de studio

Naast de vedette van Oranje, hebben nog veel meer voetballers een liefde voor muziek. Muziek is in de loop van de jaren een belangrijk onderdeel van voetbal. Niet alleen als je het veld op komt lopen hoor je muziek, maar ook in de kleedkamer hebben de spelers vaak hun eigen muziek op. Zo weten we van QP, Quincy Promes, dat hij een track met Memphis heeft opgenomen, LA Vibes. Verder gingen Royston Drenthe, die zijn naam veranderde in ‘Roya2Faces’, en Ryan Babel de studio in van Rotjoch. Daar hebben ze in 2009 een 101Barz-sessie opgenomen. Andere bekende namen die hun eigen nummers hebben uitgebracht zijn Eljero Elia, Ruben Schaken en Vince Gino Dekker.

Wil jij nog meer over muziek en voetbal? Check dan dit artikel over Liverpool die een sensationele samenwerking aan gaat!

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.