SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Liverpool FC sluit historisch contract

Liverpool en Sonos beginnen samenwerking

Sonos en Liverpool FC hebben vlak voor aanvang van het voetbalseizoen een fantastische samenwerking aangekondigd. Met het geluid van Sonos in je woonkamer, waan je jezelf als supporter in het Anfield. The Reds staan bekent om haar gigantische fanbase en hun clublied You’ ll Never Walk Alone, welke voor iedere wedstrijd uit volle borst wordt meegezongen.

Het is voor het eerst dat het Amerikaanse elektronicabedrijf met een sportteam een samenwerking aangaat. Sonos wordt namelijk aangewezen als de officiële geluidspartner van Liverpool FC. Bij een bezoekje aan het Anfield stadium sta je waarschijnlijk de hele wedstrijd met kippenvel op je armen. Wanneer Gerry & The Pacemakers voorafgaand aan de wedstrijd uit de boxen knalt en de supporters allen hun sjaal tonen kom je ogen en oren tekort.

Geen unieke combi 

De Amerikaanse en Engelse samenwerking is echter niet uniek in de havenstad. Sinds februari 2007 is de club namelijk al in handen van Amerikanen. Eerst waren het de zakenlieden George Gillett en Tom Hicks, welke het 3,5 jaar later wisten te verkopen aan John W. Henry van de Fenway Sports Group. Verder kennen we natuurlijk de Amerikaanse voetballers die actief waren in het magische rood van Liverpool, zoals keeper Brad Friedel.

Geluidsupgrade

Onderdeel van de samenwerking zullen de geluidsbelevingen zijn die Sonos gaat toevoegen aan de club langs de Mersey. Interne lounges en spelersruimtes worden voorzien van luxe geluidsapparatuur en ook het AXA Training Centre, waar de club traint, zal niets tekort komen. Liverpool en muziek gaan way back! Het bekendste voorbeeld is natuurlijk rock- en popgroep The Beatles. Zo trad Paul McCartney in 2008 nog op in Anfield met onder andere de klassieker Hey Jude. Vandaag de dag zullen de die-hard supporters die zitten op The Kop in dezelfde geluidskwaliteit nogmaals kunnen luisteren naar de Britse popmuzikanten. Muziek en voetbal delen de functie van verbinden en door deze krachten te bundelen zullen beide partijen nog enorm veel plezier gaan beleven aan deze historische samenwerking.

Wil jij thuis sport kijken of zelf thuis sporten met geweldig geluidskwaliteit?

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.

Liverpool gaan historische samenwerking aan