SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

It’s in the game

Vele voetballiefhebbers zullen druk bezig en slecht bereikbaar zijn in hun vrije uren. Waarom? FIFA 22 is uit! De immens populaire voetbalgame is een obsessie voor vele voetbalfans. De E-sporters staan te popelen om met de aanval van PSG, middenveld van Manchester City en hun lievelingsclub uit Nederland te spelen. Ook dit jaar zijn er nieuwe features, zoals dit jaar de ontwikkeling van Hypermotion. Een kleine 4000 nieuwe animaties en toevoegingen van een machine learning algoritme die continue doorrekent waar, welke animatie op een bepaald moment hoort te spelen. Belangrijkste feature? De ontwikkeling van de keepers. Scoren is een heel stuk moeilijke geworden, want de keepers zijn significant beter geworden.

Visueel adembenemend

Het voetbalseizoen is in volle gang en dit betekent de ene na de andere kraker op tv. Van de nationale degradatiestrijd tot aan de clashes in het miljardenbal. Ingrediënten voor zo’n heerlijke avond zijn: een goede pot voetbal, een heerlijke bank, een hapje en een drankje en natuurlijk een goede televisie. Het liefst niet op een gigantische beeldbuis, maar op een hypermoderne Loewe. Het van oorsprong Duitse televisie en elektronica bedrijf levert eersteklas hardware voor de voetballiefhebbers. Adembenemende beeldkwaliteit, snelle en intuïtieve bediening, de nieuwste OLED-technologie en extra slimme functies. Kortom, het wordt nog een lang en mooi voetbalseizoen.

The Latest Chapter

De derde en laatste episode van de samenwerkingsreeks tussen fashion- en lifestyle platform BALR. en fashiongigant PUMA staat in het teken van Antony. De sierlijke aanvaller van Ajax en het Braziliaanse nationale elftal staat centraal in de fashion forward-collectie. Hier worden de prestaties op het veld verweven met de premium mode van het moment. De collectie van de collab bestaat uit klassieke trainingspakken gemaakt van helder wit nylon, rijk katoenen hoodies met shorts en t-shirts in zwart en groen. Een toffe samenwerking die we jullie niet wilden onthouden.

Kunstwerk van een kunstwerk

Na de Reichstag van Berlijn in 1995 en de Pont Neuf in Parijs in 1985 sloegen “de inpakkunstenaars” dit jaar weer toe. Te midden van het Place Charles de Gaulle staat de wereldberoemde Arc de Triomphe. Twaalf avenues komen hier samen en dus was het hoog tijd voor Christo om dit monument eens aan te pakken. Vorige maand werd het kunstwerk dan officieel geopend en Christo, de ontwerper zelf, maakte dit kunststukje helaas niet meer zelf mee. De grondlegger van de wrapped art overleed in mei 2020 en ook zijn vrouw en medeontwerper Jeanne-Claude moest in 2009 het leven laten. Het resultaat was bewonderingswaardig en binnen enkele dagen had het kunstwerk meer dan 300.000 bezoekers getrokken.

Jaguar in 007

Een grote lancering voor een iconische filmreeks. De films van 007 zijn legendarisch te noemen en staan bekend om hun actie- en spannende achtervolgingsscènes. Ook in de nieuwste film No Time To Die is er een opwindende achtervolging te zien. Twee Jaguar XF demonstreren hun uitzonderlijke prestaties en bizarre rijdynamiek. Samen banen ze zich een weg door smalle, bochtige straatjes en piazza’s. Beiden voorzien van vierwielaandrijving met IDD, Intelligent Driveline Dynamics. In de scène is te zien dat geen bocht te krap is en geen straat te smal. De grotendeels uit aluminium opgebouwde, lichtgewicht carrosseriestructuur en het geavanceerde onderstelontwerp van de XF zorgen voor een uitzonderlijk goede handling en wendbaarheid, met buitengewoon rijcomfort en dito verfijning.

GoStudent

Voetballers reizen de gehele wereld over en sluiten zich aan bij een club die sportief of financieel aansluit bij hun carrière. Vaak wordt vergeten dat niet alleen de voetballer verkast naar een nieuwe voetbalclub, maar dat zijn hele familie een nieuw leven gaat opbouwen. Kinderen zijn hierdoor gedwongen vaker van school te wisselen en hierbij is de kans om leerachterstand op te lopen groter. Hier heeft GoStudent wat voor gevonden en biedt elk individu een leerstijl op maat. Zo kijken zij naar persoonlijke eigenschappen, leerniveau en doelstellingen van de student. Het leer- en denkniveau van het kind mag niet de dupe zijn van een toptransfer van zijn vader of moeder. Dus zorg dat je up-to-date blijft en krijg de perfecte bijlesdocent.

Recordbreaking Netflix-serie

De serie Squid Game verbreekt momenteel alle records. Heb jij de serie al gezien of heb je er überthaupt nog niets over gehoord? De criticasters zijn lyrisch over de de survival drama serie. 456 mensen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een mysterieus survivalspel met als hoofdprijs omgerekend 33,4 miljoen euro. Iedere aflevering vallen er een aantal gegadigden af na afloop van een aantal kinderspelletjes. Een echte aanrader en flinke binchwatcher. Heb je een keer een weekend niets te doen of een paar avonden vrij? Deze serie is het koffietafelgesprek aankomende maandag, dus be prepared.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.