SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

EXTRA TIME +7

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek EXTRA TIME +7 van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

Het turbulente leven van Maradona

In de eerste minuut van de EXTRA TIME +7 behandelen we voetballegende Diego Armando Maradona. Deze week verscheen namelijk het grote nieuws dat een van de meest controversiële voetballers aller tijden definitief een biografie krijgt. Het boek beschrijft zijn kleurrijke leven met alle ins en outs over zijn jeugd, carrière, hoogte- en dieptepunten en neemt je mee door Argentinië, Barcelona, Napels en Sevilla. Een verhaal van een reeks kleine, grote en vormende incidenten die plaatsvonden op specifieke momenten in zijn leven, gebaseerd op verhalen uit de eerste hand. De biografie verschijnt op 13 juli, een echte aanrader!
Biografie Maradona

Martin Garrix x Copa Football

Afgelopen week behandelden we de nieuwe EK-song in EXTRA TIME +7. Martin Garrix is een van de drie artiesten die het nummer We Are The People heeft geproduceerd. Ter ere van het feit dat Martin Garrix de officiële UEFA EURO-muziekartiest is, hebben Team Garrix en COPA een voetbalshirt ontworpen. Het shirt bevat een ontwerpelement dat is afgeleid van het opvallende logo van Garrix, waardoor het shirt interessant is voor zowel muziekliefhebbers als voetbalfans over de hele wereld. Het voetbalshirt is nu exclusief beschikbaar op de website van Martin Garrix!

Martin Garrix x Copa

Zalando gaat voor duurzaamheid

Zalando is altijd op zoek naar verbetering. De van oorsprong Duitse webshop gaat de focus ditmaal op duurzaamheid leggen. Het bedrijf heeft namelijk een nieuwe shopervaring die het voor klanten mogelijk maakt om te zoeken in het duurzamere assortiment op een manier die past bij de waarden die ze nastreven. Bovendien blijft Zalando investeren in Pre-owned en geeft het klanten in zeven nieuwe markten de kans om zelf tweedehandsmode te kopen en in te ruilen, nadat het al succesvol in onder andere België en Nederland werd gelanceerd. Een mooi initiatief, waardoor kleding een nieuw leven krijgt!

Zalando Sustainable

De sfeermaker van de kleedkamer

Afgelopen week introduceerde Sonos Roam, de ultradraagbare smart speaker die geschikt is voor ieder voetbaluitje. Het is Sonos gelukt om het gemak te overtreffen. De speaker kan thuis namelijk via wifi worden verbonden (met je Sonos-systeem) en schakelt automatisch over naar bluetooth als je de deur uitgaat. Roam heeft een moeiteloze installatie en bediening en nieuwe slimme functies maken het makkelijker dan ooit om overal van muziek en meer te genieten. De speaker heeft een opmerkelijk krachtig geluid voor zijn formaat, waardoor hij de sfeermaker van de kleedkamer wordt. Stop hem en je voetbaltas en geniet van de nieuwste muziek in aanloop naar de eerste wedstrijd van het komende seizoen!

Sonos

Nieuw luxe streetwear merk op de markt

Afgelopen week lanceerde Supper dan eindelijk haar website. In 2018 begonnen Mitchell Rahder, Dyllan ter Hoeven
en Cameron Cornelia aan een nieuw project: New Wave. Daarmee zetten ze een brand op binnen een segment van
de streetwear waarin zij zagen dat er nog geen aanbod was, dit werd een succes. Vanuit diezelfde gedeelde passie
voor creëren en de ambitie om iets op te bouwen from scratch werd samen met Joeri Salet SUPPER opgericht. Het streetwear merk van eigen bodem wil met haar kleding een verbindende factor worden binnen de maatschappij. Bekijk de gehele collectie via supperclothing.com.

Supper

Illy Art Collection

Illycaffè presenteert de nieuwe illy Art Collection met Ai Weiwei, een van de meest invloedrijke Chinese kunstenaars van de 21e eeuw. De koffiekopjes zijn een persoonlijke interpretatie van de beroemde serie koffiekopjes van de Chinese kunstenaar. Deze collectie is namelijk geïnspireerd op Ai Weiwei’s beroemde ‘Coloured Vases’ die hij in 2006 creëerde, waarbij hij oude neolithische vazen nam en ze in industriële verfblikken dompelde om hun look en functie opnieuw vorm te geven. De Chinese kunstenaar heeft wederom indrukwekkend werk geleverd met de nieuwe koffiekopjes van illy. Perfect om je koffie uit te drinken na een zware voetbalwedstrijd!

Illy Art Collection

Gisada Uomo

Onlangs lanceerde House of Gisada een nieuwe mannelijke parfum. Het geurtje is gemaakt voor mannen die hun sterke karakter willen benadrukken met sensualiteit en individualiteit. De houtachtige droge, maar balsamico zoete aroma’s geven de geur zijn mysterieuze en magische aantrekkingskracht. De geur is geaccentueerd met sprankelend Italiaans citroen. Honingachtige labdanum en pittige blauweregenroos vullen elkaar aan en vormen een sterke basis. Het scherpe, mannelijke karakter van suède, Agarwood en zachtheid van mos vormt de basisnoot van de sensuele Eau de Toilette. Een heerlijke geur om je mannelijkheid deze zomer extra mee te benadrukken!

Gisada uomo

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.