SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Nieuwe hit in Rotterdam

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een uniek merk in de Formule 1, een bijzondere auto, de presentatie van de allereerste Nouri-AED en een echte hit van Feyenoord.

EXTRA TIME +4

Palm Angels in de F1

Palm Angels, het populaire streetwear-merk, heeft de handen ineengeslagen met het Amerikaanse Formule 1-team HAAS voor een exclusieve collectie. De collectie bestaat uit een combinatie van kledingstukken en accessoires die het iconische HAAS-logo en het onderscheidende Palm Angels-ontwerp combineren. De collectie is voornamelijk gehuld in de kleuren zwart, rood en wit, die de kleuren van het F1-team weerspiegelen. Bovendien heeft Palm Angels de kans gekregen om het team te kleden voor het raceseizoen 2023 en kunnen ze zo met toffe items zich onderscheiden van de rest van de paddock.

Palm Angels x HAAS F1 Team

Perfect stadsvervoer

De Microlino is een bijzonder elektrisch bubbelvoertuig dat zich perfect leent voor stadsvervoer. Met zijn opvallende retro-uitstraling is dit voertuig een echte blikvanger in de stad. De Microlino biedt plaats aan twee personen en heeft een maximaal bereik van 200 kilometer op een enkele lading. De auto heeft een compact formaat waardoor het gemakkelijk is om door smalle straatjes te manoeuvreren en te parkeren. De Microlino is niet alleen een ecologisch verantwoord voertuig, maar ook een unieke en trendy keuze voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een praktische en duurzame manier om zich te verplaatsen.

Microlino bubbelcar

De allereerste Nouri-AED

Abderrahim Nouri en Edwin van der Sar hebben woensdag de eerste Nouri-AED gepresenteerd bij het A. Nouriplein in Amsterdam. Dit is één van de 34 die er in totaal geplaatst gaan worden. Waarom 34? Dat was her rugnummer van Abdelhak Nouri, totdat hij in 2017 ernstig hersenletsel opliep als gevolg van een hartstilstand. Nu proberen ze ervoor te zorgen dat zoiets nooit meer kan gebeuren in de wereld en daar kunnen wij alleen maar respect voor hebben

Allereerste Nouri-AED gepresenteert

Kameraden voor het leven

Feyenoord heeft afgelopen vrijdag een nieuwe song gelanceerd: Kameraden voor het leven. Hierbij hebben ze een team van artiesten met Rotterdamse roots samengesteld. Zo zijn ef, Kevin, Ronnie Flex, ADF Samski, Emms, Sjaf en Jahma te horen en proberen ze hun clubliefde te uiten door een muzikale ode te brengen aan Feyenoord. Het liedje is te luisteren op Spotify en ook hiermee willen ze nu, net als in de Eredivisie, proberen op nummer één te komen. Nu in de populaire top 40 Nederland.

Nieuwe song van Feyenoord

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.