SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een cadeau van Life After Football voor onze lezers

Beste lezers,

Gezondheid, het goed zorgen voor elkaar en het koesteren onze van relaties, hebben – vooral in tijden van het Coronavirus – bij ons allemaal een topprioriteit.

Voor elk nummer van Life After Football ontmoeten wij voetbalprofessionals en -spelers uit de voetbalwereld voor interviews en fotoshoots. Maar tijdens deze pandemie is dit natuurlijk onverantwoord. We zijn dankbaar voor de strikte regels die wij in de strijd tegen Corona moeten hanteren en nog meer voor de cohesie die wij nu allemaal ervaren. Maar omdat het lastige tijden zijn heeft dit ons doen besluiten om iets meer de tijd te nemen om een nieuwe uitgave van Life After Football te maken.

We zijn inmiddels wel druk bezig met de nieuwe editie van Life After Football, nummer 64 alweer. Deze verschijnt op 3 juli.  Hopelijk is er dan weer meer ruimte in ons leven voor de onderwerpen die momenteel op de achtergrond staan: mode, reizen, lifestyle en natuurlijk: voetbal.

En omdat we jullie missen en we jullie willen steunen in deze moeilijke tijden, hebben wij besloten om de laatste uitgave van Life After Football als gratis download aan te bieden. Wij wensen jullie veel leesplezier!

Bedankt voor jullie begrip. Stay safe en zorg goed voor elkaar!

[dflip id=”62854″][/dflip]

Vriendelijke groeten,

Het Life After Football-team