SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dive into Archive: Valentine’s edition

In deze rubriek blikken wij wekelijks terug op unieke momenten uit het verleden. Met Valentijnsdag voor de deur is dit het perfecte moment om terug te kijken op echte Life After Football liefdeskoppels. Het waren er eigenlijk te veel om uit te kiezen, maar we hebben voor jou de tofste shoots met koppels op een rijtje gezet!

Matthijs en Annekee voor de camera van Life After Football

Verliefd voor de camera

Als eerste hebben we Tonny Vilhena en Lana Slier. De twee wonen op het moment in Spanje en hebben sinds 2017 een relatie. Vorig jaar dook het koppel voor de camera van Life After Football voor ISSUE #74. We knipten de ene na de andere dope foto en daar hielp hun plezier zeker aan mee! De twee waren volledig gekleed in het wit en dit zorgde met het strand op de achtergrond voor een perfecte combinatie. Een shoot die zeker voor herhaling vatbaar is!

Een ander niet te missen liefdeskoppel is Ruud Gullit met Karin de Rooij. De twee zijn niet meer bij elkaar weg te denken en dit was goed te zien tijdens onze shoot voor Life After Football ISSUE #67. We ontvingen ze in de studio en de twee konden hun lach moeilijk inhouden. Het leek wel alsof ze de hele tijd aan elkaar dachten! Het was ook duidelijk dat ze een andere kleur lievelingskleur hebben dan Tony en Lana. De twee waren helemaal gekleed in het zwart!

Vilhena en Slier genieten voor de camera van Life After Football
Gullit en de Rooij kunnen lach maar niet inhouden

Voetballers samen met zangeressen

Een koppel die niet mag ontbreken in dit rijtje is Wesley Hoedt met Emma Heesters. De voetballer en zangeres zijn sinds 2020 samen en besloten meteen voor de camera van Life After Football te duiken. Een goede keus! De twee genoten van elke flits, maar wat ons het meest is bijgebleven, is zonder twijfel hoe modieus de twee zijn. Ze kwamen tevoorschijn in totaal verschillende outfits, maar wisten het elke keer volledig te rocken.

Met Hedwiges Maduro en Elise van der Horst hebben we nog een koppel waarvan de vriendin zangeres is. De twee zijn al langer samen met elkaar en in 2019 stonden ze op de cover van Life After Football ISSUE #62. Het koppel kwam in nette kleren tevoorschijn en dit maakte de shoot extra nice. De shoot vond plaats op unieke plaatsen in de natuur en het was meteen te zien dat Maduro als presentator goed voor de camera is.

Wesley en Emma in stijl tijdens fotoshoot
Maduro en van der Horst shooten op unieke plaatsen

Ajacieden in love

Een koppel die niet mag ontbreken in dit lijstje is Matthijs de Ligt met Annekee Molenaar. De twee doken, net voor de Ligt zijn transfer naar Juventus, voor onze camera en het was duidelijk dat de twee echt verliefd zijn. De fotoshoot vond buiten plaats in de zon en het was direct te merken dat het koppel verstand heeft van fashion. Matthijs de Ligt rockte een HUGO BOSS pak, terwijl Annekee Molenaar in de spotlights kwam met haar Montreal pak.

Het laatste koppel in dit rijtje zijn de tortelduifjes Daley Blind en Candy Rae Fleur. Hiervoor duiken we terug naar een fotoshoot uit 2018, één jaar voordat de twee met elkaar in het huwelijksbootje stapte. Het koppel viel op met hun unieke kledingstijl. Zo was de huidig voetballer van Bayern München een keer niet de nuchtere Amsterdammer. Daley was te zien in verschillende merken en verschillende kleuren. Of dit iets uitmaakte? Helemaal niet! Hij voelde zich in elke outfit helemaal thuis. Candy Rae Fleur wist daarnaast natuurlijk als geen ander hoe je als model voor de camera staat en dit zorgde ervoor dat de twee een gouden koppel waren.

Daley Blind en Candy Rae Fleur voelen zich helemaal thuis

Vorige week blikten wij in de Dive into Archive-rubriek terug op Gini Wijnaldum. We keken terug op een bijzondere fotoshoot met deze stijlicoon. Dit mag je niet gemist hebben!