SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dive into Archive: Stijl-icoon Gini Wijnaldum

Elke week duiken wij ons rijke archief in om terug te kijken op bijzondere momenten uit het verleden. Met het oog op de topper tussen Feyenoord en PSV is er geen beter moment om de shoot met Georginio Wijnaldum uit ons archief te trekken dan nu. Met deze wedstrijd in het achterhoofd hebben wij de tofste beelden op een rijtje gezet!

Fotoshoot met Gini Wijnaldum

Familie vol talent

Als oud-Feyenoorder en -PSV’er zal er geen twijfel over bestaan of Georginio Wijnaldum zondagmiddag voor de tv zit voor deze topper. Met 134 wedstrijden voor Feyenoord en 154 voor PSV kun je niets anders dan zeggen dat het voor beide clubs een icoon is. Hij heeft hier dan ook zijn eerste prijzen als profvoetballer in de wacht mogen slepen. De KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal met Feyenoord, terwijl hij met PSV landskampioen wist te worden.

Om je af te vragen waar Gini zijn voetbaltalent vandaan heeft, hoef je niet lang na te denken. Voetbal leeft in zijn familie! Jongere broer Giliano Wijnaldum heeft een indrukwekkende profcarrière achter zijn naam staan met speelminuten in de Nederlandse, Duitse en Amerikaanse competitie, terwijl halfbroer Rajiv van La Parra – net als Gini – in de jeugdopleiding van Feyenoord heeft gespeeld. Iemand die we niet kunnen vergeten, is Royston Drenthe. De oud-speler van Real Madrid is de neef van Georginio!

Wijnaldum’s socials

Wijnaldum is veelal actief op social media. Hij deelt zijn leven op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok, maar heeft zelfs ook zijn eigen website. Hier vertelt hij over zijn journey. Beginnend in de jeugdopleiding van Feyenoord tot en met de Champions League winnen met Liverpool. Hierbij vindt de Nederlander het ook leuk om zijn muzieksmaak te delen met de buitenwereld. Een kijkje in zijn playlists levert dan ook gave dingen op. Hij vertelt over zijn eigen Matchday Mix-playlist, waarmee hij zich perfect kan voorbereiden op zijn matchday, maar ook over zijn Cool Down-playlist voor als hij thuis aan het chillen is.

 

 

Unieke fotoshoot

Naast voetbal valt de sterspeler op met zijn smaak voor fashion. Als je door zijn Instagram scrolt, kom je al snel bijzondere foto’s tegen in indrukwekkende outfits. In 2015 mochten wij zelf ervaren hoe de Nederlander voor de camera te werk gaat. Voor Life After Football ISSUE #34 was iedere pose raak bij Gini.

Met high-end merken als: Givenchy, Off-White, Juun.J, Louis Vuitton en Adidas was de smaak van Wijnaldum al snel te zien. Je zal toch denken dat vast niet elke outfit hem geweldig kan staan. Niets was minder waar! Wijnaldum kwam elke keer weer tevoorschijn en rockte de outfits als een echte stijl-icoon. Over één ding valt dan ook niet te twijfelen: zijn gedrevenheid in het veld, neemt hij zeker mee als die voor de camera staat. Dit is goed terug te zien op de foto’s.

Gini Wijnaldum voor de camera van Life After Football
Wijnaldum in stijl voor ISSUE #34
Gini rockt in unieke fotoshoot

Vorige week blikten wij in de Dive into Archive-rubriek terug op Shanice van de Sanden. We keken terug op een geweldige shoot van de allereerste vrouwelijke genomineerde Life After Football Fashion Player. Een shoot die je niet gemist mag hebben!