SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze schoenen zijn bizar!

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een unieke samenwerking tussen Dior en een milieuorganisatie, de bijdrage van een Nederlandse icoon in de maatschappij, een comeback van Foster en een paar exclusieve schoenen!

EXTRA TIME +4

Milieuvriendelijke fashion

Het beroemde Franse modemerk Dior is voor de tweede keer een samenwerking aangegaan met milieuorganisatie Parley. De eerdere samenwerking werd zelfs beloond met de Forbes Green Ecological Transition Prize. De collectie bestaat uit shell-jacks, T-shirts, broeken, vesten en schoenen. Bij 59 procent van de items is oceaanplastic verwerkt in de samenstelling. De collectie is vanaf half mei verkrijgbaar verkrijgbaar in de Dior-winkels. Een deel van de opbrengst zal aan Parley worden gedoneerd voor verdere bescherming van de oceanen.

Collab tussen Dior en Parley

Leren van de meester

Afgelopen vrijdag was het de sterfdag van het Nederlandse voetbalicoon Johan Cruijff. Naast zijn prestaties in het voetbal heeft hij ook een grote bijdrage geleverd aan de maatschappij met de oprichting van het Johan Cruijff Instituut. Zijn onderwijsinstelling maakt het mogelijk dat topsporters na hun sportcarrière kunnen studeren en zo hun kennis kunnen verbreden. De opleidingen, masters en cursussen zijn ook online te volgen en zorgen ervoor dat de studenten flexibel kunnen studeren. Het zeker weten de moeite waard om hun website te bezoeken en het breed scale aan kennis te bekijken!

Johan Cruijff heeft zijn eigen Johan Cruijff Instituut

Foster is back!

De 39-jarige Ben Foster is weer terug onder de lat en niet bij zomaar een club. Hij gaat spelen bij Wrexham AFC. De club waar hij 18 jaar geleden op huurbasis speelde. Het unieke aan de club is dat de eigenaren twee Amerikaanse acteurs zijn: Ryan Reynolds en Rob McElhenney. Ze hebben dan ook besloten dat de gehele wereld hun avontuur kan volgen door een documentaire te starten. Dus heb je vanavond niks te doen? Check de documentaire “Welcome to Wrexham”!

Ben Foster nieuwe keeper Wrexham AFC

Is dit de nieuwe trend?

11 april komen de nieuwe, exclusieve MSCHF’S BWD schoenen. Het is afkomstig van een uit Brooklyn gevestigde kunstcollectief en het lanceerde de laatste tijd schoenen na schoenen. Het viel vooral op met de Big Red Boot schoenen en hebben nu een nieuwe creatie in de wereld gebracht die niemand zag aankomen. Het zijn namelijk schoenen die je van beide kanten aandoen. Draag je de hak achterstevoren, verandert de schoen in een sandaal-sneaker met open tenen. Draag je hem ‘normaal’, wordt de voet grotendeels bedekt, maar is de enkel blootgesteld.

De bijzondere MSCHF'S BWD schoenen

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.