SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DOCU DAY: All or Nothing voor Britse grootmacht

Aangezien we deze periode genoodzaakt zijn om thuis te blijven, hebben wij besloten om een aantal kijktips met jullie te delen. Voetbaldocumentaires zijn een goede troost om deze tijd iets gemakkelijker door te komen. Afgelopen week namen we je mee in de documentaire ‘Pelé’. Deze week staat er wederom een prachtige documentaire op het programma over het sterrenensemble van Pep Guardiola, Manchester City.

Manchester City is niet de meest geliefde club in Engeland. De Britse grootmacht wordt gezien als speeltje van een vorstelijke familie uit Abu Dhabi. Er worden bizarre bedragen over de toonbank gesmeten door de directie van de club uit Manchester, en dat allemaal door het vermogen van rijke investeerders. De één vindt het geweldig, de ander vindt het schandalig. Maar waar iedereen wel eensgezind over is, zijn de prestaties van Manchester City. Ze spelen fantastisch voetbal onder de hoede van de Spaanse succescoach Pep Guardiola. Hij heeft geweldig spelersmateriaal tot zijn beschikking met voetballers als Kevin de Bruyne, Raheem Sterling en Bernardo Silva. Door de geweldige prestaties van deze sterrenploeg, besloot Amazon Prime de documentaire All or Nothing te produceren.

All or Nothing

All or Nothing, alles of niets. In deze achtdelige documentaire neemt Amazon Prime je mee in het succes van de Britse grootmacht tijdens het seizoen 2017/2018. Van de kleedkamer tot aan het veld en ver daarbuiten, je krijgt het allemaal te zien. In dit seizoen is Manchester City oppermachtig in de Premier League. Het winnen van de titel is enkel een kwestie van tijd, want de ploeg van Pep Guardiola is simpelweg gewoon té goed. Aangezien de club uit Manchester op verschillende podia actief is en om de prijzen speelt, ligt de focus niet enkel op de Engelse voetbalcompetitie. De Champions League, daar willen ze voor gaan in Manchester. Hun fantastische spel is al meerdere malen getoond op het miljardenbal, maar de cup met de grote oren is nog altijd niet bemachtigd. De passievolle Pep leeft voor deze prijs en probeert zijn spelers het belang van deze prijs over te brengen. De successen en teleurstellingen van The Cityzens zijn verwerkt in de indrukwekkende documentaire All or Nothing.

Check hier het artikel ‘Pelé, van schoenenpoetser tot drievoudig WK-winnaar’.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.