SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Adidas lanceert unieke collectie geïnspireerd op Champions League-bal

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week het jubileum van Werder Bremen, een campagne van Technogym, een bijzondere collectie van adidas en de nieuwe parfum van Burberry.

EXTRA TIME +4

Unieke schoenen

Als je club 125-jarig bestaat, moet dit gevierd worden. Werder Bremen deed dit onder andere met een jubileumshirt, maar pakt het ook op een andere manier aan. De Duitse club heeft namelijk in samenwerking met Hummel en Glückstrete een ​​exclusieve sneaker ontworpen. Glückstreter is al meer dan tien jaar een sneakerwinkel in de populaire wijk Viertel in Bremen. Hierdoor is het de perfecte partner voor het jubileum van de club uit de Bundesliga. De schoenen zijn uiteraard in de clubkleuren van Werder Bremen: groen en wit.

Werder Bremen

Let’s Move for a Better World

De unieke campagne van Technogym ‘Let’s Move for a Better World’ is weer terug. Hiermee wordt je gemotiveerd om iets goed te doen voor jezelf en een verschil te maken voor anderen. Van 12 tot 27 maart 2024 kun je je aansluiten bij fitnessgemeenschappen over de hele wereld. Hier kun je fysieke inactiviteit bestrijden via een uitdaging gebaseerd op MOVEs. Dit is Technogym’s maateenheid voor beweging. Onder 500 MOVEs/dag ben je inactief, van 500 tot 1000 ben je matig actief, boven 1000 ben je actief.

Technogym

Nieuwe parfum Burberry

Burberry heeft een intense en krachtige mannengeur geïntroduceerd: de HERO PARFUM. Ontwerper Aurélien Guichard vertelde hoe de geur tot stand kwam. “Bij het creëren van geuren is mijn eerste stap een zoektocht om de geur uniek te maken. Op zoek naar een ingrediënt dat de complexiteit van de moderne mens bezit, heb ik gekozen voor cederhout, een symbool van kracht en onsterfelijkheid.” De nieuwe parfum is te koop in verschillende flessen. De kleinste fles is 50 ml en kost 114 euro.

Burberry HERO PARFUM

Bijzondere collectie adidas

Zo’n maand geleden werd de bal van de Champions League-finale bekendgemaakt. De bal heet ‘Londen’ en is geïnspireerd op de speelstad van de finale. Adidas heeft een unieke collectie gelanceerd ter ere van deze iconische voetbal. Dit deed het merk niet alleen, maar in samenwerking met drie opkomende modeontwerpers uit Londen. De collectie bestaat uit onder andere jassen en tassen. Jules Koundé en Rodrigo de Paul waren al in de kleding te aanschouwen. Beide voetballers bezochten ook de makers tijdens het ontwerpproces.

Champions League-finale  bal

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.